Csajok! Ilyen idobe buliba mit lehet felvenni?
Figyelt kérdés
Mindenképp kis csizmát szeretnek húzni de nem tudom mi menne hozzá... Mindenképp csak hosszú ujjú??? Légyszi adjatok tippeket...2012. nov. 10. 10:53
1/3 anonim válasza:
én biztos valami szexi egybe ruhát vennék vagy ha nem vagy annyira fázós szoknyát és felveszek fölé valami meleg, de szép pulcsit vagy kabátot és úgy mennék el :D
2/3 A kérdező kommentje:
Hát szex egyberuhán gondolkodom de az összes eleg vlkonz és vagy röviduju vagy félhosszú.. az nem gáz csizmával?
2012. nov. 10. 11:13
3/3 anonim válasza:
Dehogy gáz. Nekem mindig melegem van télen, így én hétköznap is sokszor úgy indulok el, hogy csizma, farmer, trikó vagy csőtop és rá valami kötött pulcsi, amit aztán leveszek ha fűtött helyiségbe érek. Így én szinte egész télen trikó-csizma vagy csőtop-csizma verzióban rohangálok. Mindenki hülyének néz, de minek vegyek fel 6 garbót, ha nekem már trikóban is melegem van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!