Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Ti szoktatok még...

Csajok! Ti szoktatok még felvenni ilyen időben (nylon) harisnyát?

Figyelt kérdés
Esetleg a harisnyát milyen cipőkhöz tudnám felvenni?
2011. ápr. 19. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Én szoktam szoknyához balerina cipővel :)
2011. ápr. 19. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Mindig szoktam harisnyát venni szoknyához. Bakanccsal.
2011. ápr. 19. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Persze.. még nincs nyár... lehet hogy délután 2kor tök jó idő van, de reggel 8kor nincs. se este 8kor, pl én addig vagyok suliban..

szóval igen, pamutharisnyát hordok. nylont eszembe nem jutna áprilisban felvenni. ráér az még május közepén..

2011. ápr. 20. 00:13
 4/7 anonim ***** válasza:
igen, ha ennél melegebb van néha akkor is, mert még nem teljesen fogytam le, és narancsbőrös, striás a combom, és "reng" is egy kicsit, és mindezt a harisnya lefogja
2011. ápr. 21. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, már vagy két hete. Van, hogy deszkáscipővel, van, hogy balerina fazonú cipővel. :)
2011. ápr. 21. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:

En akkor hordok harisnyat, ha szoknya vagy valami unnepi ruha van rajtam. Persze nyaron 40 °C-os melegbe nem veszek fel; de templomba, lakodalomba igen.

Szerintem meg te is felveheted a nylon harisnyat, nincs meg olyan meleg. Amugy en vagy balerinaval, vagy pedig magassarkuval kordom!

2011. ápr. 21. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:
én is szoktam még felvenni
2011. ápr. 21. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!