Ha szoknyát szeretnék felvenni és fázok még, akkor vegyek fel alá több harisnyát?
Szia!
Én is szoknyafüggő vagyok időjárástól függetlenül. Ha esik,ha fúj, ha -20fok van... :)
Nekem van kimondottan téli vastag harisnyám, bármilyen fehérnemű boltban kapsz 1000-1500 forintért. Ha nincs olyan hideg, akkor van az egy fokkal vékonyabb változata, azokban már van nagyon sok szép mintás is van(árban szinte ugyanannyi). A dupla harisnyát semmiképp nem ajánlom, mert kényelmetlen, olyan harisnyát még nem találtak ki, ami hosszútávon ne csúszna le egy kicsit. Ráadásul, ha el kell menned a toalettre, egy fél óra míg kihámozod magad és másik ugyanennyi idő, míg mindent vissza is huzkodsz.
Másik titka: vegyél fel jó meleg csizmát, mert az ember először a lábáról, talpáról kezd el fázni, nem a vádlijáról, vagy a combjáról. És legutoljára, amit ajánlani tudok: hosszú kabát, ami takarja a szabadonlévő lábrészeket. Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!