Szeretnék harisnyát felvenni, mert felfázom könnyen. Szerintetek ez meleges? Hol lehet férfi méretben kapni?
nem meleges, hanem csatak b*zis...
talán nem kéne leborotválni a lábadról a szőrt, aztán akkor nem kéne harisnya illetve télen nem kéne miniszoknyában rohangálni kisfiam...
-.-'
Azt jégeralsónak hívják.Bármelyik ruhaboltban kapható.És az egyáltalán nem b*zis.Az a férfi változat.Én is használok ilyet.Többnyire csak motorozásnál,de ha nagyon hideg van akkor is felveszem.
Adok egy linket,válogass.
21/f
Nem meleges, szerintem teljesen okos dolog jó melegen felöltözni! Csak azt nem értem, miért a szerelem rovatban tetted fel a kérdést. :-)
Nincs is jobb, mint jól felöltözve sétálni a hideg téli napsütésben! Ezek a mai nadrágok meg olyan vékonyak, hogy csodálom azokat, akik sokat vannak a szabadban és nem fagynak meg aláöltözet nélkül. Ja tényleg, a túrázók aláöltözetnek nevezik ezt a jelenséget. És túraboltokban lehet kapni mindenféle meleg aláöltözeteket, csak azok jó drágák. Jobb az egyszerű jägeralsó vagy mi.
Különben meg ki látja, hogy mit hordasz a gatyád alatt? A barátnőd csak örülhet neki, hogy nem akarsz beteg lenni. Esetleg öltözőben a társak? Hát akkor a nadrággal együtt vesd le és nem látják. (Ja, fölvenni már látványosabb.)
Néha én is cikinek érzem nő létemre a nadrág alatti pamutharisnyát. De ha fázós vagyok.. és sokat kell gyalogolnom hazáig a hidegben... Így én még van, hogy térdzoknit is húzok a harisnyára, és úgy rá a nadrág, a vastag nadrág. :-))
Üdv. Miss Fagyosszent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!