11/21 anonim válasza:
Komolyan az itteni bunkó ízléstelen kiscsajok véleménye számít neked? Az kell hogy neked tetsszen, nem másoknak. Szép a ruha, jól is áll rajtad, semmi gond vele. Nőies. A fekete-kék nagyon jól mutat együtt, valami szép fekete övet keress hozzá és teljesen jó, de ha egy szalagot masnira kötsz öv helyett, az is feldobja, csak így magában üres kicsit az egész. Ettől még szép. Ha meg nem tetszik add nekem, én szívesen hordanám:P Hol vetted egyébként?
12/21 anonim válasza:
13/21 anonim válasza:
Nem rossz, de nekem nem tetszik, hogy olyan kék az alsó rétege, ettől tök olcsó és közönséges hatása van. Amúgy nem áll rosszul, bár nem nagyon látszik, hogy milyen benne az alkatot, mert elég közeli a kép, ráadásul a ruha alapból kicsit zsákszabású.
14/21 anonim válasza:
Alapból nem nézne ki rosszul ez a ruha, de ahogy előttem is írták furcsa a szabása, nem látszik benne az alakod (ami a képek alapján szerintem nem lehet rossz). Egy színben passzoló övvel viszont fel lehetne dobni. 20/F
15/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a kék fekete kombó. egy pezsgőszínnel, vagy esetleg pirossal jobb lenne. a csipke részét is lecserélném, mert ez olyan kínai hatású.
16/21 anonim válasza:
borzalmas....nem szép ruha egyáltalán! ennyi erővel magad köré csavarhatnál egy függönyt is..kb egy és ugyan az a hatás xd
17/21 anonim válasza:
nem tetszik és borzalmas a szabása
18/21 anonim válasza:
Na,az ilyen ruháktól kapok frászt,és vagyok rosszul,amikor meglátom egy emberen. Szerintem nagyon ronda,és valóban alaktalan. De ha már megvetted,hordjad is. Attól hogy nekünk nem tetszik,attól nyugodtan hordhatod,hisz nem a mi véleményünk számít
19/21 anonim válasza:
11-es, én nem vagyok se bunkó, se tizenéves kiscsaj, mégsem tetszik. Mert nem előnyös neki.
20/21 anonim válasza:
Kedves 11-es válaszoló! Nemtudom hol olvastál a sajátod előtt bunkó választ, szerintem mindenki teljesen jóindulatúan mondta el a véleményét és segítő szándékkal. Egyébként pedig nemtudom, a többi válaszadó milyen korosztályba tartozik, de én így közel a negyvenhez ezt a kiscsajozást kicsit túlzásnak érzem, persze örülök, hogy a te szemedben mind ilyen fiatalok vagyunk, de igazán jót nevettem ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!