Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezekről a felsőkről mi a...

Ezekről a felsőkről mi a véleményetek? Szépek? Öregesek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. jan. 13. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszenek
2013. jan. 13. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem az első jobban tetszik, de biztos, hogy nem farmerrel venném fel, hanem inkább egy elegánsabb fekete rövidebb szoknyával vagy fekete slim nadrággal és magassarkúval.

A második meg szerintem keveseknek áll jó, inkább vékony vagy normál testalkatra, kb 30 éves kortól tudnám elképzelni. Stílusosan kell hozzá öltözni és akkor simán hordható ruhadarab, akár hétköznapokon is.

20L

2013. jan. 13. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Mind a kettő egész jó. Nem öregesek.

21L

2013. jan. 13. 19:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

A második nem igazán tetszett elsőre, de mégis leakasztottam a boltban, mert még sosem volt peplumos ruhám, és igazából nagyon jól állt, legalábbis én úgy láttam, hogy jó, elég vékony vagyok, de ennek ellenére van egy pici hasam, és úgy láttam, hogy teljesen jótékonyan eltakarja ez a szabás.

Az elsőt vizsgaidőszak miatt néztem, jó ha ilyenkor van több fehér blúz is, amit lehet váltogatni :)

2013. jan. 13. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem az én stílusom, úgyhogy nem tetszik.
2013. jan. 13. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
hát szerintem kicsit öregesek
2013. jan. 14. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Őszintén nekem nagyon egyik se tetszik. Igen egy kicsit tényleg öreges mindkettő de mindenkinek más az ízlése ez tény :)
2013. jan. 14. 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!