1/8 anonim válasza:
hat az attol fugg hogy tavaszra vagy nyarra. tavaszra meg vekony de attol fuggetlen jol nez ki (bocs az ekezetlen iras miatt)
2/8 A kérdező kommentje:
Színei miatt inkább őszies, de el tudnám képzelni tavaszra is, ha nincsen hideg. Örülök, ha tetszik, nekem nagyon bejön, hogy ilyen hímzett mintás, nagyon aranyos :)
2013. jan. 21. 18:48
3/8 anonim válasza:
Ezen a modellen nagyon rosszul áll de lehet hogy élőben rajtad jól nézne ki, ha nem ilyen ruhákkal veszed fel. Hajrá!:)
4/8 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik, és nem bántásból, de szerintem öregasszonyos, vagy olyan mint egy falvédő. Az sem tetszik, hogy csak lóg mint egy zsák. De ha neked bejön, akkor nincs akadálya. :)
6/8 anonim válasza:
A mintaja miatt kicsit olyan fulledt hatasa van neki szerintem.
7/8 A kérdező kommentje:
Elnézést, újra linkelem, mert a régi már nem működik:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz :)
2013. febr. 1. 08:54
8/8 anonim válasza:
Nekem se tetszik.. de ha neked igen, akkor hajrá vedd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!