Hogy tetszik nektek ez a fülbevaló? Mi a véleményetek?
2013. jan. 17. 21:35
1/9 anonim válasza:
A szine nem tetszik, az alakja igen.
2/9 anonim válasza:
Nem tetszik, mert túl nagy, túl csüngős.
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik a formája, olyan mívesnek tűnik, nagyon szép :)
2013. jan. 17. 21:40
4/9 anonim válasza:
nekem tetszik, alkalomra biztos felvenném, de kék helyett lehetne fekete.
5/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Szeretem a csicsás dolgokat, de ez sok. Lehet, h csak a színe miatt taszít ennyire. Amúgy egy estélyihez el tudnám képzelni, de hétköznapi viseletre semmiképp.
6/9 anonim válasza:
Én általában az egyszerűbb, minimalista ékszereket kedvelem, de ez nagyon szép. Mondjuk nekem ezüst színben jobban tetszene. És kizárólag valami alkalomra egy egyszerű, hasonló színű ruhával és cipővel, mint a kövecskék, hétköznapra semmiképp.
<a href=http://download.cnet.com/YouTube-To-MP3/3000-2071_4-75810474.html >youtube to mp3</a>
7/9 A kérdező kommentje:
Többen is írtátok, hogy a színe nem tetszik. De miért? Nem szeretitek a kéket? Vagy ez az árnyalat csúnya?
2013. jan. 18. 15:02
8/9 anonim válasza:
Nekem tetszik a színe:) Viszont nekem ez túl nagy lenne, az egyszerűbbeket jobban szeretem.
9/9 anonim válasza:
Szeretem a kéket, az árnyalattal sincs baj, de ékszerben inkább az arany/ezüst-fekete párosítást szeretem, az olyan letisztult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!