Hiába öltözködöm csinosan én is, alacsony vagyok és az összes magas nő szép... Jobban állnak nekik a csizmák, magassarkúk, kabátok vagy bármi... Toál le vagyok lombozódva... Mi olyan jó abban, h alacsony vagy?! SEMMI... A pasik is előbb veszik észre a magas nőket.
Nem és képzeld, láttam több magas nőt is, aki nem szép. :O
Az már más dolog, hogy nekem jobban tetszenek, mert 2m magas vagyok.
2012. nov. 29. 09:06
2/16 anonim válasza:
Összességében abban igazad van, hogy egy magasabb lányon jobban mutatnak a ruhák, de nekem az összes barátnőm magas, és nagyon nehezen találtak párt, mert a legtöbb fiú inkább csak alacsony nálunk, vagy középmagas.
2012. nov. 29. 09:42
3/16 anonim válasza:
Persze, valóban jobban mutat rajtuk bizonyos ruha, mint az alacsonyabbakon. Nem kell arra figyelniük, hogy optikailag nyújtsa az öltözékük a lábukat vagy a nyakukat, mert alapból szép magasak. De az arca lehet csúnya. A személyisége lehet unalmas, sőt buta is. Sok fiú szereti az alacsonyabb, törékenyebb "aranyosabb" lányokat, ne aggódj.
2012. nov. 29. 09:58
4/16 anonim válasza:
Ez hülyeség. A magasságnak semmi köze a szépséghez. Mellesleg én is az alacsony lányokra hajtok, mivel 176cm vagyok.
2012. nov. 29. 10:19
5/16 anonim válasza:
Nekem sokkal szimpatikusabbak a normál test magasságú (160 cm körüli) lányok. Szerintem a nagy magasság nem nőies!
Sokkal aranyosabb, vonzóbb tud lenni számomra egy ilyen kedves, bájos, törékeny, nőies lány, mint egy átlagos, igénytelen, farmergatyás égimeszelő.
21/f
2012. nov. 29. 10:58
6/16 anonim válasza:
A magasság és a szépség nem függ össze.
A jó alak sem magasságfüggő.
A szép arc pláne nem.
2012. nov. 29. 11:43
7/16 anonim válasza:
Te tudod Te hány férfi sír, hogy milyen alacsony és nem talál nőt, mert minden nő magas?
Komolyan nem értem, senkinek semmi nem jó.
2012. nov. 29. 12:00
8/16 anonim válasza:
Ha gondjaid vannak magaddal annak semmi köze a magassághoz... egy 150 cm-es nő is lehet gyönyörű, szexi, meg egy magas is lehet ocsmány ronda. Nem ezen múlik.
2012. nov. 29. 12:15
9/16 anonim válasza:
attól még h kisebb vagy nem vagy csúnyább.. nekem olyan 155-től már tetszenek a lányok simán:) talán kicsit kevesebb is. 18F
2012. nov. 29. 12:24
10/16 anonim válasza:
Butaság! Tudod mennyi alacsony híresség van?
Avril Lavigne - 1,57 m
Ashanti - 1,60 m
Carmen Electra - 1,59 m
Christina Aguilera - 1,57 m
Elisa Cuthbert - 1,56 m
Emma Bunton - 1,55 m
Hayden Panettiere - 1,55 m
Hilary Duff - 1,56 m
Kelly Clarkson - 1,57 m
Lucy Liu - 1,57 m
Reese Witherspoon 1,57 m
Shakira - 1,50 m !!!!
Eva Longoria - 1,54 m
Melyikükre mondanád, hogy nem csinos vagy hogy rosszul állnak rajtuk a ruhák?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!