Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Titeket nem idegesít ez a...

Titeket nem idegesít ez a divat baromság? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tegyük fel valakinek van egy pólója ami tetszik neki, de a kedvenc magazinjában azt olvassa kiment a divatból..és képes arra, hogy kidobja/többé nem veszi fel. Miééért? Miért él manapság a lányok 99%-a a divat szerint? Engem speciel kiráz a hideg a hülye neonos cuccaiktól, a gumióráiktól meg a converse cipõjüktõl! Lassan már a divatot mint kifejezést utálom meg! Komolyan olyan fárasztó a saját egyéniségük szerint öltözködni, ahelyett, hogy mennének a többi után mint egy birka?

Az még hagyján, de amikor meghallottam, hogy divat lett a bakancs levert a víz. Imádom a rockot és a bakancs az egyik kedvenc darabom régóta..és jönnek õk akik tegnap még rózsaszín neonos cs:ocskidobó pólóban járták a plázát és amikor meglátták a kirakatban lévõ bakancsot arra gondolnak ezt ki venné fel? Hazaballagnak, elolvassák az übermenõ divatlapjukat és másnap lélekszakadva rohannak vissza a bakancsért, mert hát ugye divat. Eközben közük nincs a stílushoz, de azért felveszik mert menõ? Lassan már nem is akarom, hordani az enyémet ami évek óta megvan, mert azt hiszik a divat miatt van rajtam. Szándékosan elkerülöm az oly 'divatosnak' tituált cuccokat, mert hányingerem van mennyire fantáziátlan és stílustalan göncök amik 10.000-tõl kezdõdnek és 2 hét múlva szétjön de hát ez már csak divat.

Bementem egy üzletbe, egy normális pólóért és jóindulattal tudom azt mondani, hogy 3 normális cucc volt!

Csak engem idegesít ez a sz@rság?

2013. jan. 23. 17:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem vagyok divatmániás, de ami tetszik, azt átvezsem (most nem az ilyen kifutó-színvonalra gondolok, inkább amit pl egy divatmagazinban látok), például tetszenek a virágminták, pasztellszínek, bájos magassarkúk, csipkés holmik, ezek most elég népszerűek, és mivel tetszenek, viselem őket, ha divat, ha nem. Viszont sosem vennék fel neonszíneket, sztk-keretes szemüveget, sosem mennék szoliba, hogy narancssárga legyek, nem csináltatnék hegyes meg semmilyen műkörmöt (pedig már nem is divat), nem nyíratnám fel a hajam, nem csináltatnék csillagos meg delfines meg lepkés stb tetkót.

Szóval valamennyire nézem mi a divat, ami tetszik, azt beleépítem a stílusomba. Nem mondom, hogy hihetetlenül egyedi a stílusom, nem is arra törekszem, inkább csak csinos akarok lenni.

2013. jan. 24. 19:15
 22/22 manóka20 válasza:
igen csak téged
2013. jún. 9. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!