Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít a sok...

Titeket nem idegesít a sok divat drukker?

Figyelt kérdés
Azokra az emberekre gondolok, akik például ma a Milannak szurkolnak.
2009. ápr. 22. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Engem minden féle és fajta drukker idegesít. Sztem kabaré az, hogy egy ember kitalálja hogy pl. a Milannak fog szurkolni és akkor attól fogva ő milan drukker és ha megkérdezed,h miért pont milan drukker akkor csakgyerek okoat tud modnani. Sőt még az is vicc,h pl vki ferencvárosba születik akkor ferencváros drukker és mindenki más k*cs*g. Ez csak egy sport aminek arról kéne szólnia hogy két csapat faszi jól érzi magát a pályán ennyi. De hogy sok panelmajom nézi őket a lelátórol kiabál örjöng az vicc.
2009. ápr. 22. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
40%
Az előző válaszadó vszeg sose sportolt ezért nem érzi át a lényeget...
2009. ápr. 22. 23:28
 3/5 anonim ***** válasza:
31%
igazolt nehézatlétikai sportoló vagyok, de tényleg nem sportoltam soha te hülye:D
2009. ápr. 23. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
nehézatlétika? azt hány ember nézi? 2? maradj már...olyan sportot mondj ami 100 embernél többet mozgat meg
2009. ápr. 23. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
hát ezaz. a sportot csinálni kell nem pedig nézni! és hasraütéssel kiválasztani egy külföldi csapataot,h márpedig azé vagyunk oda és mást utálunk.
2009. ápr. 23. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!