Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Titeket nem idegesít ez a...

Titeket nem idegesít ez a divat baromság? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tegyük fel valakinek van egy pólója ami tetszik neki, de a kedvenc magazinjában azt olvassa kiment a divatból..és képes arra, hogy kidobja/többé nem veszi fel. Miééért? Miért él manapság a lányok 99%-a a divat szerint? Engem speciel kiráz a hideg a hülye neonos cuccaiktól, a gumióráiktól meg a converse cipõjüktõl! Lassan már a divatot mint kifejezést utálom meg! Komolyan olyan fárasztó a saját egyéniségük szerint öltözködni, ahelyett, hogy mennének a többi után mint egy birka?

Az még hagyján, de amikor meghallottam, hogy divat lett a bakancs levert a víz. Imádom a rockot és a bakancs az egyik kedvenc darabom régóta..és jönnek õk akik tegnap még rózsaszín neonos cs:ocskidobó pólóban járták a plázát és amikor meglátták a kirakatban lévõ bakancsot arra gondolnak ezt ki venné fel? Hazaballagnak, elolvassák az übermenõ divatlapjukat és másnap lélekszakadva rohannak vissza a bakancsért, mert hát ugye divat. Eközben közük nincs a stílushoz, de azért felveszik mert menõ? Lassan már nem is akarom, hordani az enyémet ami évek óta megvan, mert azt hiszik a divat miatt van rajtam. Szándékosan elkerülöm az oly 'divatosnak' tituált cuccokat, mert hányingerem van mennyire fantáziátlan és stílustalan göncök amik 10.000-tõl kezdõdnek és 2 hét múlva szétjön de hát ez már csak divat.

Bementem egy üzletbe, egy normális pólóért és jóindulattal tudom azt mondani, hogy 3 normális cucc volt!

Csak engem idegesít ez a sz@rság?

2013. jan. 23. 17:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

6. válaszoló: nem arra a divatra gondoltam, hanem ezekre a rémes feltûnési viszketegségben szenvedõ birkákra. :)

Nagyon imádom pedig a bakncsomat..már nagyon régóta megvan. Igazatok van! Nyugodtan hordhatjuk a kedvenc darabjainkat! Legalábbis én képtelen vagyon lemondani róluk úgyhogy ezt fogom tenni. Az a lényeg, hogy mi tudjuk, hogy valami belsõ, különleges indíttatás miatt olyan a stílusunk amilyen. Bár "kiment a divatból" én maradok a szétszaggatott farmeremnél és akármilyen "gáz", hordani fogom a sima farmeremet is ami nem csõszárú. A kedvencem mikor az utcán már-már feltûnõen pofákat vágva néznek rám a szolis plázacicák. Legalább bennünk van egyéniség, ha már bennük nincs.

Az az érzés, hogy abban járok ami nekem tetszik és amiben jól érzem magam felbecsülhetetlen. Õk ezt nem tudják. Kiadhatnak tízezreket a plázában, de ez szerintem sokkal többet ér. :)

2013. jan. 23. 20:22
 12/22 A kérdező kommentje:
10-es nem tudom mirõl beszélsz. Azért hordom a bakancsot mert szeretem. Ahogy a rockzenét is. Nem a "rock divatja" szerint öltözködöm. Egyszerûen arról van szó, hogy szeretem a bakancsokat és a rockot. Egyik nem következik a másikból. Éppen csak harmonizálnak. Képzeld attól még, hogy rocker vagyok még nekem is van rózsaszín pólóm! :) Legközelebb csak értelmes dolgot írj vagy csak görgess tovább! Köszönöm :)
2013. jan. 23. 20:28
 13/22 A kérdező kommentje:

"Minden rocker bakancsot hord ez a Ti divatotok VOLT"

Ne általánosíts! Orbitális hülyeséget mondtál. Most elkezdhetném magyarázni mit miért de úgysem értenéd.

2013. jan. 23. 20:32
 14/22 A kérdező kommentje:
k8 jól írta. Ez önkifejezés. Mentek a zöld kezek! :)
2013. jan. 23. 20:35
 15/22 anonim ***** válasza:
EGYET ÉRTEK VELED KÉRDEZŐ!
2013. jan. 23. 22:12
 16/22 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt idén a Vans cipőkkel. Borzasztó. 8 éve hordtam Vans oldskoolt, és era-t erre nézd meg miben járkál(t) az összes kis csíra homokos...
2013. jan. 23. 22:25
 17/22 anonim ***** válasza:
nekem is van ilyen tapasztalatom, hogy vannak nagyon béna darabok, még a legmárkásabb cuccokból is, és olyannyira béna hogy szinte nincs ember, akinek jól állna... de ha nagyon márkás és idétlen, akkor a sok kis divatmajom csak azért is megveszi, mert vagy azért mert márkás és az menő, akár mennyire sz*rul is néz ki a cucc, (mert ugye ezeknél a márka a lényeg..) vagy most ez a divat. emlékszem még pár éve volt ez a farmerszoknya-fekete legginses összeállítás, nekem az se tetszett,bár szeretem a farmer szoknyát de alá a leggins nagyon béna volt, minden 2. lányon azt láttam, ha kimentem a városba. és most mikor látok ilyen? soha................mert már nem divat.
2013. jan. 24. 00:09
 18/22 anonim ***** válasza:
28%
En kovetem a divatot, mert szeretem. Eppen ezert idegesit, ha elitelik. En sem itelem el e rockereket. Mondjuk, ahogy olvasom nektek masokkal van problematok. Akikrol ti beszeltek azok a mayo chixben meg hasonlo sz*r boltokban vasarolnak. Tenyleg az az igazi divat, ami a kifuton zajlik, es ott nincs tornacipo, mellkidobas. A neon szinek sem menok, szoval ezek a lanyok akikrol beszelsz, hogy leneznek teged, bakancsot vesznek NEM divatosak, csak azt hiszik.;) Valaki irta, hogy a szegecs mar lejart Amerikaban. Hat nem tudom, en szoktam kulfoldi blogokat olvasni, es ott is nagy a szegecsimadat.
2013. jan. 24. 15:10
 19/22 anonim ***** válasza:
90%

a jeffrey campbell cipőkre írtam hogy soo last year szívem. nézegesd lookbookot már elvétve találsz 1-2 szettben.

de a szegecseket se kellene minden pinkyminky babarózsaszín cuccra ráaggatni mert elég idétlen

2013. jan. 24. 16:54
 20/22 A kérdező kommentje:
18-as: Akkor nem rád gondoltam, habem ezekre a tipikus neonszínû- csilivili plázacicákra. Ha valaki tiszes kereteken belül követi a divatot hát tegye, nem zavar. De ezek a tipikus csupapink szolicicák a sírba visznek. Leírtam milyenekre gondoltam.
2013. jan. 24. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!