Titeket nem idegesít ez a divat baromság? (többi lent)
Tegyük fel valakinek van egy pólója ami tetszik neki, de a kedvenc magazinjában azt olvassa kiment a divatból..és képes arra, hogy kidobja/többé nem veszi fel. Miééért? Miért él manapság a lányok 99%-a a divat szerint? Engem speciel kiráz a hideg a hülye neonos cuccaiktól, a gumióráiktól meg a converse cipõjüktõl! Lassan már a divatot mint kifejezést utálom meg! Komolyan olyan fárasztó a saját egyéniségük szerint öltözködni, ahelyett, hogy mennének a többi után mint egy birka?
Az még hagyján, de amikor meghallottam, hogy divat lett a bakancs levert a víz. Imádom a rockot és a bakancs az egyik kedvenc darabom régóta..és jönnek õk akik tegnap még rózsaszín neonos cs:ocskidobó pólóban járták a plázát és amikor meglátták a kirakatban lévõ bakancsot arra gondolnak ezt ki venné fel? Hazaballagnak, elolvassák az übermenõ divatlapjukat és másnap lélekszakadva rohannak vissza a bakancsért, mert hát ugye divat. Eközben közük nincs a stílushoz, de azért felveszik mert menõ? Lassan már nem is akarom, hordani az enyémet ami évek óta megvan, mert azt hiszik a divat miatt van rajtam. Szándékosan elkerülöm az oly 'divatosnak' tituált cuccokat, mert hányingerem van mennyire fantáziátlan és stílustalan göncök amik 10.000-tõl kezdõdnek és 2 hét múlva szétjön de hát ez már csak divat.
Bementem egy üzletbe, egy normális pólóért és jóindulattal tudom azt mondani, hogy 3 normális cucc volt!
Csak engem idegesít ez a sz@rság?
6. válaszoló: nem arra a divatra gondoltam, hanem ezekre a rémes feltûnési viszketegségben szenvedõ birkákra. :)
Nagyon imádom pedig a bakncsomat..már nagyon régóta megvan. Igazatok van! Nyugodtan hordhatjuk a kedvenc darabjainkat! Legalábbis én képtelen vagyon lemondani róluk úgyhogy ezt fogom tenni. Az a lényeg, hogy mi tudjuk, hogy valami belsõ, különleges indíttatás miatt olyan a stílusunk amilyen. Bár "kiment a divatból" én maradok a szétszaggatott farmeremnél és akármilyen "gáz", hordani fogom a sima farmeremet is ami nem csõszárú. A kedvencem mikor az utcán már-már feltûnõen pofákat vágva néznek rám a szolis plázacicák. Legalább bennünk van egyéniség, ha már bennük nincs.
Az az érzés, hogy abban járok ami nekem tetszik és amiben jól érzem magam felbecsülhetetlen. Õk ezt nem tudják. Kiadhatnak tízezreket a plázában, de ez szerintem sokkal többet ér. :)
"Minden rocker bakancsot hord ez a Ti divatotok VOLT"
Ne általánosíts! Orbitális hülyeséget mondtál. Most elkezdhetném magyarázni mit miért de úgysem értenéd.
a jeffrey campbell cipőkre írtam hogy soo last year szívem. nézegesd lookbookot már elvétve találsz 1-2 szettben.
de a szegecseket se kellene minden pinkyminky babarózsaszín cuccra ráaggatni mert elég idétlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!