Miért jó, ha kopog a köröm cipő?
A minap irodaházban dolgoztam,körülöttem 12-15 irodista hölgy.Minden hölgyön olyan köröm cipő,csizma volt,amin fém sarok volt.Reggel 7-től voltam ott,délben már doboltak a fejemben.Mi az isten olyan jó abban kib..szott fémsarokban hogy kopog?Szerintem atom gáz!Azért kopog hogy oda nézzenek a pasik?Vagy mi az istenért?Nagyon feldühített az a rengeteg kopogás.Na amikor elkezdtek szaladni,sietni a folyosón,na ott végem volt.Remélem kapok értelmes választ.
37/F
Nem sok cipőnek van fém sarka, általában a cipész szokott azt rátenni, ha javítja. A legtöbbnek a végén gumiszerű v műanyag borítás van. Ennek oka h a fém eszméletlenül csúszik.
De nem kell feltétlenül fém hozzá h kopogjon, igazából mindegyik kopog egy picit, főleg akkkor idegesítő sztem ha a fejed felett kopognak benne...
Ez a divat, másrészt sztem előírás is. Az h sietnek szintén nem az ő hibájuk. Esetleg szólhatsz nekik, h majd rohangálsz helyettük te.
Amúgy a problémádat elnagyoltnak érzem. Hidd el sok nő van akinek fája lába az egész napos magassarkútól, de kötelező viselni. Lassabban lehet benne menni, vigyázni kell h ne akadjon be sehova... szóval inkább képzeld magad az ő helyükbe. A másik, hogy egy irodában, annyi idegesítő dolog van, (nyomtatók, telefonok, neonfény, nonstop telefonon pofázó titkárnők - persze rohadtul nem munkaügyben) h a magassarkú cipők igencsak elhanyagolható szelete ennek :D
ha ennyire nem tudsz koncentrálni, talán jobb lenne, otthon, távmunkában dolgozni
Most képzeld el amikor egy iroda házban van 30 titkárnő,és ebből 15 folyamatosan rohangál egyik irodából a másikba.
Na én már délben sokkot kaptam a sok kopogástól :-)
Hál a istennek csak egy hetet dolgoztam ott :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!