Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen hajam, cipőm, sminkem,...

Milyen hajam, cipőm, sminkem, műkörmöm legyen ballagásra?

Figyelt kérdés
milyen hajam legyen ballagásra ha semmiféle képpen nem szeretném feltűzni és egyeneset sem szeretnék..Sminket is szeretnék a ballagásra de nem feltűnőet és nem vagyok ilyen nagy sminkes meg "menő" sem akarok lenni csak fontos lenne hogy tényleg szépnek érezzem magamat és műköröm sem ezért kell csak tetszik nekem és a koromhoz képest elég érett vagyok:) cipőbe pedig magassarkút szeretnék de nem ilyen 10centiset azért hanem szép ízléseset! SOS!
2012. jan. 26. 16:37
 1/10 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem leírni , hogy lapockám aljáig ér a hajam kék a szemem és nem annyira világos a bőröm. ja és magasságom 160 centi szóval azért nem akarok lapostalpút mert elég alacsony vagyok :D
2012. jan. 26. 16:45
 2/10 anonim ***** válasza:
14 vagy 18 vagy?
2012. jan. 26. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

de ha csak 8.dikból ballagsz, akkor a műkörmöt azt haggyad

2012. jan. 26. 18:05
 4/10 A kérdező kommentje:
haj tetszik nagyon valószinűleg ilyesmi lesz mondjuk eredetileg énis ilyesmire gondoltam:) cipő nekem picit magas szerintem.. műkörömről nem teszek le mert szüleim alapból engedik és mondták h nekik az még simán belefér.. smink kicsit erős szerintem :S világos szürkéset szeretnék csak nemtudom hogy hogyan füstösen szép-e ..:S de nagyon szépen köszönöm:)
2012. jan. 26. 19:05
 5/10 A kérdező kommentje:
14 vagyok amugy:)
2012. jan. 26. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Smink: [link]
2012. febr. 9. 12:06
 7/10 anonim ***** válasza:
sztem az jó lenne...valószinűleg nekem is valami olyasmi lesz...előző voltam :)
2012. febr. 9. 12:07
 8/10 A kérdező kommentje:
igen nekemis valószinű ilyesmi szemem lesz csak nem ilyen barnába hanem szürkébe :))
2012. febr. 9. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:
már ne haragudj de minek így kinyalni falni magad általános iskolai ballagásra?
2012. márc. 19. 19:23
 10/10 Szandravokcső válasza:
31%
Kedves utolsó: Tudod nem mindenhol divat a fehér ing fekete szoknya xD Nálunk 1 generáció SEM ballagott úgy,itt kikötés a ruha és ilyesmi...Szerintem attól hogy szépen felöltözik(mert úgy érzi jól magát)akkor problem?
2012. nov. 2. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!