A lakk magassarkú szerintetek is ronda, esetleg ízléstelen, r. b. ncos? Fiúk lányok válaszát is várom
A legtöbb barátnőm szerint kifejezetten ronda és szerintük egy fiú ez alapján ítéli meg, h egy lány mennyire "könnyűvérű". De elég sok más helyről is hallottam ezt.
Megkérdeztem a barátomat erről de őszerinte ez nem így van, önmagában nem jeelnt semmit, ha az öltözék nem túl kihívó.
A boltok polcán is sok van, olcsó meg a legdrágább márkák is, sok nő munkahelyére v suliba is hordja, én semmi rondát v ízléstelent nem látok benne, v csak én vagyok a különc?
Pl ezek közül melyik ami szerintetek ok, melyik amelyik már durva v esetleg ronda?
Az első kettőhöz hasonlót anyukám hord, így 50-hez közel.
A második kettő szerintem kicsit ízléstelen, de nem lennél benne különc, majdnem minden második nő ilyet hord. Nem mondom, hogy aki már felveszi egyből menjen is ki a sarokra, mert azért az öltözék többi része erősen befolyásolja.
A tornacipő meg az edzőcipő ízléstelen!
A magassarkú pedig csinos és nőies. Bár némelyiknek túl nagy sarka van. 5-6 cm bőven elég lenne!
1, 2, 4. öreges, és kevesen képesek hozzá megfelelően öltözni. Mert ehhez kell azért egy elegánsabb cucc is.
A 3. lehet a ribis fajta, bár magában nem... de ha meg visszafogott cuccot veszel fel hozzá akkor nem fog passzolni.
köszi a válaszokat!
a Louboutint csak azért raktam mert hirtelen ezt a képet találtam :) természetesen hasonló fazonú cipőre gondoltam, nem pont erre... persze ha lenne rá pénzem lehet nem foglalkoztatna ez a kérdés :D
persze a szín is azért fekete mert (sztem) az a legkevésbé "ribis"
tényleg öregesek ezek? linkelnétek olyat ami szerintetek fiatalos?
Az első tényleg öreges, de egyik sem r.bancos.
Leginkább azon múlik, mit veszel fel hozzá, hogyan viselkedsz benne.
Szerintem ez egy elegáns cipő. Mitől lenne ribancos? Akkor ez pl. mi?:
Ezek teljesen normális, elegáns cipők. Mind a négyet felvenném, sőt, pont olyat keresek nyárra mint az utolsó.
Tudod mire gondoltam amikor megláttam a kérdést? A platformos bordello cipőkre. Azokat valóbban előszerettel használja többek közt a szexipar is. De nem csak ők. Ezek mondjuk kihívó darabok, de adott esteben még beleférhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!