Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hord valaki otthonra magassark...

Hord valaki otthonra magassarkú cipőt vagy papucsot? Milyen fajtát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szívesen lennék itthon is magassarkúban (a magam és a barátom kedvéért is), de nem tudom milyen lenne a megfelelő. Tudnátok "házi" magassarkút ajánlani? Vagy vegyek rendes utcait, és azt nevezzem ki otthoninak? (Végülis a sorozatokban is olyanban járkálnak a lakásban.)

#magassarkú #papucs #otthoni cipő
2013. jan. 18. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát igen, nagyon csini, az egyetlen baj vele, hogy a folyamatos terheléstől meggyengülnek elöl a lábtartó szalagok, szétcsúsznak a lábközépcsontok, felborul az izomerő-egyensúly, és kialakul a bütyök.

[link]

Szóval szerintem elég bőven, ha napközben magassarkúban vagy, és otthon lecseréled valami kényelmesre.

2013. jan. 18. 15:44
 2/6 A kérdező kommentje:
OK, ezt tudom, ezért nem is 12 cm-esre gondoltam, és nem is lennék mindig magasban. Napközbenre is variálni szoktam a sarokmagasságokat: a lábam miatt is, meg mert a változatosság amúgyis gyönyörködtet. :)
2013. jan. 18. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Hát ha nem 12 centi, akkor szerintem ez a sarokméret még akár kényelmes is lehet :)

2013. jan. 18. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is szoktam otthon magassarkúban lenni, hogy tetszek a barátomnak, nekem nincs erre külön házi magassarkúm, szerintem felesleges. Amiben az utcán kényelmesen tudsz járni, az otthonra is jó lesz. Sokszor azt csinálom, hogy ha hazajövök, és csinosabb csizma vagy cipő van rajtam, nem veszem le, amíg eszünk és beszélgetünk.
2013. jan. 19. 11:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Otthonra magassarkú? :D Én mindig is szoktam röhögni amikor a barátok köztben pl. Juli kiskosztümbe főz meg magassarkúban.. :D Otthonra minerk úgy őszintén? Valami brazil szappanoperába képzelitek magatokat?
2013. márc. 8. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Én mindig magassarkút hordok otthonra és szerencsére a lábam is jól bírja.Ilyen a cipőm otthon: [link]
2013. szept. 14. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!