A lakk magassarkú szerintetek is ronda, esetleg ízléstelen, r. b. ncos? Fiúk lányok válaszát is várom
A legtöbb barátnőm szerint kifejezetten ronda és szerintük egy fiú ez alapján ítéli meg, h egy lány mennyire "könnyűvérű". De elég sok más helyről is hallottam ezt.
Megkérdeztem a barátomat erről de őszerinte ez nem így van, önmagában nem jeelnt semmit, ha az öltözék nem túl kihívó.
A boltok polcán is sok van, olcsó meg a legdrágább márkák is, sok nő munkahelyére v suliba is hordja, én semmi rondát v ízléstelent nem látok benne, v csak én vagyok a különc?
Pl ezek közül melyik ami szerintetek ok, melyik amelyik már durva v esetleg ronda?
Egyik sem riban.os és szerintem egyik sem öreges. A sarok magasságokkal sincs gond, ezek még bőven vállalhatók. (csinosak)
Az 1-es hozzászólónak írnám: sajnos tévedsz. Talán ha 10 nőből 1 hord ilyen vagy bármilyen magassarkút, de lehet hogy csak 20-böl 1.
Minden 2. nő inkább tornacipőt, bakancsot, balerina cipőt, gumicsizmát vagy sarut hord. (évszaktól függően)
Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!