Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az gáz ha egy 16...

Szerintetek az gáz ha egy 16 éves ilyen cipőben megy esküvőre? Mármint hogy ennyire magas a sarka.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. jan. 14. 18:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem illik. Még "kicsi" vagy hozzá. De amúgy az idősebbeknek sem áll jól, túl utcasarkis....
2013. jan. 14. 21:36
 12/21 anonim ***** válasza:
közönségesek
2013. jan. 15. 01:29
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik a cipő, én nem hallgatnék a helyedben pár idegen tanácsára, hanem csak azért is felvenném, de te tudod. Vedd fel azt kész pont nem fog érdekelni senkit, sőt szerintem még pár nő meg is kérdezi majd, hogy hol vetted. 16 évesen légy egy kicsit önállóbb és merj dönteni.
2013. jan. 15. 17:14
 14/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: Te nem idegenként tanácsolsz neki? Akkor azt várnád el, hogy aTe tanácsodra se hallgasson?

Egyébként véleményt kért, és megkapta, nem bátorítást kért, hogy viselje. Vagyis nem értem, mi a gond a kritikus válaszokkal.

2013. jan. 15. 17:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy nekem alapból nem tetszenek a platformos magassarkúk, ezek nem néznek ki rosszul. :) Viszont nem igazán elegánsak, inkább feltűnőek, ezért esküvőre vagy hasonló nagyon ünnepélyes alkalomra nem választanám. Inkább partyzni vagy randira valók ezek.

16 évesen pedig tényleg csak akkor vegyél ilyet, ha sokkal felnőttesebben viselkedsz és öltözöl, mint a korosztályod. A legtöbb 16 éves tényleg nevetségesen néz ki ilyen cipőben, de lehetnek kivételek. Neked kell eldöntened, hogy az vagy-e... És természetesen nehogy ez legyen életed első magassarkúja! :)

21/L

2013. jan. 15. 17:57
 16/21 anonim válasza:

Szerintem szépek ezek a cipők, és ha tudsz benne szépen, elegánsan járni, és kibírod benne a szertartásokat és a lagzit, akkor semmi akadálya.

Ha már az első táncnál sírásig gyötörte a lábad, akkor semmi értelme.

Minden esetre váltócipőt mindenképpen vigyél.

24/n

2013. jan. 16. 01:53
 17/21 anonim válasza:
12.-nek teljesen igaza van!!!
2013. jan. 16. 01:54
 18/21 anonim ***** válasza:

"Utolsó: Te nem idegenként tanácsolsz neki? Akkor azt várnád el, hogy aTe tanácsodra se hallgasson?

Egyébként véleményt kért, és megkapta, nem bátorítást kért, hogy viselje. Vagyis nem értem, mi a gond a kritikus válaszokkal."

Ez is egy vélemény tőlem, csak én ezt olyan formában mondtam el, hogy én mit tennék a helyében, ettől még tőlem megfogadhatja a tanácsotokat, vagy az enyémet, ha olyan kedve van, igen, én is csak egy idegen vagyok, és ha erre bíztatok valakit, az azt jelenti, hogy rám se kell hallgatnia.

2013. jan. 16. 17:38
 19/21 anonim válasza:
Szerintem annyira nem gáz, csak amit linkeltél, az 1.-nek csúnya a sarka, 2. meg egyáltalán nem jó. 16/L
2013. jan. 18. 17:45
 20/21 anonim válasza:
Szerintem az ilyen cipők meseszépek , imádom őket <3 nyugodtan mennyél ilyen be. ha nem botladozol benne mért ne ?
2013. jan. 19. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!