Szerintetek az gáz ha egy 16 éves ilyen cipőben megy esküvőre? Mármint hogy ennyire magas a sarka.
Utolsó: Te nem idegenként tanácsolsz neki? Akkor azt várnád el, hogy aTe tanácsodra se hallgasson?
Egyébként véleményt kért, és megkapta, nem bátorítást kért, hogy viselje. Vagyis nem értem, mi a gond a kritikus válaszokkal.
Ahhoz képest, hogy nekem alapból nem tetszenek a platformos magassarkúk, ezek nem néznek ki rosszul. :) Viszont nem igazán elegánsak, inkább feltűnőek, ezért esküvőre vagy hasonló nagyon ünnepélyes alkalomra nem választanám. Inkább partyzni vagy randira valók ezek.
16 évesen pedig tényleg csak akkor vegyél ilyet, ha sokkal felnőttesebben viselkedsz és öltözöl, mint a korosztályod. A legtöbb 16 éves tényleg nevetségesen néz ki ilyen cipőben, de lehetnek kivételek. Neked kell eldöntened, hogy az vagy-e... És természetesen nehogy ez legyen életed első magassarkúja! :)
21/L
Szerintem szépek ezek a cipők, és ha tudsz benne szépen, elegánsan járni, és kibírod benne a szertartásokat és a lagzit, akkor semmi akadálya.
Ha már az első táncnál sírásig gyötörte a lábad, akkor semmi értelme.
Minden esetre váltócipőt mindenképpen vigyél.
24/n
"Utolsó: Te nem idegenként tanácsolsz neki? Akkor azt várnád el, hogy aTe tanácsodra se hallgasson?
Egyébként véleményt kért, és megkapta, nem bátorítást kért, hogy viselje. Vagyis nem értem, mi a gond a kritikus válaszokkal."
Ez is egy vélemény tőlem, csak én ezt olyan formában mondtam el, hogy én mit tennék a helyében, ettől még tőlem megfogadhatja a tanácsotokat, vagy az enyémet, ha olyan kedve van, igen, én is csak egy idegen vagyok, és ha erre bíztatok valakit, az azt jelenti, hogy rám se kell hallgatnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!