Most ezek az árak komolyak?
Egyik munkatársamra felfigyeltem, hogy egy csomó ruhájára, cipőjére, farmerjára "Diesel, Diesel Industry" feliratok vannak írva. Rákérdeztem, hogy ez mi. Elárulta, hogy ő Diesel mániás, és többségben külföldről szerzi ezeket a ruhákat be, bár néhányszor szokott lenni 1-2 magyar online webáruházban is ilyen márkájú termék. Én nem is hallottam eddig erről a márkáról. Mutatott 1-2 árat. Hát elmentettem őket. Nem hittem a szememnek.
Ezek normálisak, illetve normális az aki ezeket megveszi?
Kíváncsiságból bementünk a Marionnaudba, és tényleg egy sz@ros 50ml-es parfümje is 18.000Ft volt, mondjuk jól nézett ki, egy fekete ököl volt.
Teljesen ledöbbetem. És én még azt hittem én viszem túlzásba a Puma parfümjeimmel és Adidas cuccaimmal.
Hát, üdv az való életben. A diesel egy régi nagy márka, és ráadásul még jó is.
Szokd meg, hogy vannak emberek, akik többet költenek a cuccaikra, mint te. Miért ne lenne normális, aki megveszi. Van rá pénze, miért is ne venné meg?
Mindig van felsőbb és alsóbb kategóriás ruha is. A nagyobb külföldi márkákhoz viszonyítva nem is olyan drága ez a Diesel.
És ezt most nem lenézésből mondom, mert én egyetemistaként maximum 2-500 forintot adhatok ki egy ruhadarabért. Ennek ellenére csinos, szép és igényes ruháim vannak, bár sok időbe telik mire találok egy jobb darabot. Turkálóból öltözködöm, és belegondolva soha nem volt túl sok "újjonan" vett holmim csak az alsóneműk. Mégis nem kritizálom azokat aki 5, 10 vagy 30 ezreket adnak ki egy-egy ruhadarabért.
Mindig voltak és lesznek is gazdagabb és szegényebb emberek is, ezen kár fennakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!