Most ezek az árak komolyak?
Figyelt kérdés
Egyik munkatársamra felfigyeltem, hogy egy csomó ruhájára, cipőjére, farmerjára "Diesel, Diesel Industry" feliratok vannak írva. Rákérdeztem, hogy ez mi. Elárulta, hogy ő Diesel mániás, és többségben külföldről szerzi ezeket a ruhákat be, bár néhányszor szokott lenni 1-2 magyar online webáruházban is ilyen márkájú termék. Én nem is hallottam eddig erről a márkáról. Mutatott 1-2 árat. Hát elmentettem őket. Nem hittem a szememnek.
Ezek normálisak, illetve normális az aki ezeket megveszi?
Kíváncsiságból bementünk a Marionnaudba, és tényleg egy sz@ros 50ml-es parfümje is 18.000Ft volt, mondjuk jól nézett ki, egy fekete ököl volt.
Teljesen ledöbbetem. És én még azt hittem én viszem túlzásba a Puma parfümjeimmel és Adidas cuccaimmal.
#drága #Diesel industry
2013. jan. 10. 23:58
11/11 anonim válasza:
Igen ezek az árak komolyak a Diesel márka elég drága. Am a Diesel egy menő világmárka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!