Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen sztárra hasonlít a...

Milyen sztárra hasonlít a stílusotok?

Figyelt kérdés

Nekem a stílusom nagyon Hannah Montanas és Miley Cyrusos!

pl: van egy fehér övem az nagyon Hannahs és van olyan pólóm ami nagyon Mileys!!!

2009. aug. 29. 09:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok és az NEM túl kihívó akart lenni. :)
2009. aug. 29. 15:33
 12/22 anonim ***** válasza:
a sajátoméra :P nah... komolyan, hát változó, van hogy Usher, Ne-Yo meg Chris Brown is azt hinné az ő szekrényéből loptam a cuccaimat :D, de van hogy kicsit egyedien, keverem az R&B és a Hip-Hop stílust
2009. aug. 29. 17:49
 13/22 anonim ***** válasza:
Davey Havok, Oosaki NANA.
2009. aug. 29. 20:19
 14/22 anonim ***** válasza:
engem Lady Gagával hasonlítanak össze...mert olyan a hajam már rég,mint neki...nem miatta csináltattam,már ilyen volt mikor bejött a képbe.nekem is van olyan latexnacim...
2009. aug. 30. 06:13
 15/22 anonim ***** válasza:

neekm olyan vanessa hudgenses.de nem az h majmolom vagy valami én így szeretek öltözködni.

szóval ha hasonlítani kellene valakiéhez akkor az ő lenne.

2009. aug. 30. 10:06
 16/22 anonim ***** válasza:
Avril Lavigne.
2009. aug. 30. 14:51
 17/22 anonim ***** válasza:
Avril lavigne sztem is a kérdes feltevője kb 1o éves lehet...1 polo és 1 öv még nem árul el semmit
2009. aug. 30. 21:28
 18/22 A kérdező kommentje:

A KÉRDÉS FELTEVŐJE ÉN VAGYOK ÉS NEM VAGYOK 10 ÉVES HA NEM TETSZIK A KÉRDÉS MÉRT VÁLASZOLSZ RÁ?

NEM TETSZIK?AKKOR ELEHET HÚZNI!!

2009. szept. 3. 14:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Bocsi,én nem akarlak megbántani ez így oké csak nem a pólótól meg az övtől leszel Hannah Montanas... te egy másik ember vagy és sztem nem kéne másokat utánoznod.(De ez csak egy jótanács volt!) Am ennyivel az én stílusom is Miley-ra hasonlít csak hogy én nem majmolom,sőt! előbb öltözködtem így még mielőtt tudtam volna h ki ő! Am télleg jó cuccai vannak főleg az utóbbiak de ezek mostmár nem annyira kislányoknak valók..
2009. dec. 4. 08:41
 20/22 anonim ***** válasza:

Előttem lévő hozzászólást erősítem teljesen igaza van, kedves Kérdező, úgylátom nem vagy tisztában a "stílus" fogalmával, a stílus a te egyéniségedhez igazodik és nincs két egyforma, például ha neked van egy mileys öved és pólód amit csak azért vetted meg és hordod mert híres ember is hordja attól még az nem lesz a te stílusod!

KErekes Béla, Kiskunfélegyháza, agyturkász és fogorvos XD

2009. dec. 31. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!