Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen sztárra hasonlít a...

Milyen sztárra hasonlít a stílusotok?

Figyelt kérdés

Nekem a stílusom nagyon Hannah Montanas és Miley Cyrusos!

pl: van egy fehér övem az nagyon Hannahs és van olyan pólóm ami nagyon Mileys!!!

2009. aug. 29. 09:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Anti Fitness Club-os Tomiéra,és a Metro Station Trace stílusa az enyém.
2009. aug. 29. 09:29
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha most mindenképpen mondani kell valakit, akkor Cameron Diaz. Laza, sportosabb de mégis csinos. jajj ne majmoljátok már ezt a májli szájröszt, nem veszed észre, hogy dróton rángatják a hozzád hasonló tiniket a marketingesei?
2009. aug. 29. 09:33
 3/22 anonim ***** válasza:
Kanye Westes
2009. aug. 29. 09:38
 4/22 anonim ***** válasza:

a kérdsé feltevője max 10 éves. -.-

amugyy talán.. eva longorina..

2009. aug. 29. 09:50
 5/22 anonim ***** válasza:
Fergie. volt egy ilyen nagyon laza, sportos időszaka. na úgy öltözködöm kb, tornacipő, csőfarmer, póló.
2009. aug. 29. 10:31
 6/22 anonim ***** válasza:
90%

Az én stílusom nem hasonlít egyik sztáréra sem.

A hajam - hajviseletem teljesen egyedi, és az öltözködésem se hasonlít senkijére, mert mindent úgy veszek fel, ahogy nekem tetszik, és azt veszem meg a boltban, amire telik, és ami tetszik. Nem azért vagyok olyan, amilyen, mert egy sztár olyan... Szóval egyedi stílusom van. Szerintem mindenkinek ez kéne, nem pedig lemásolni a sztárokat - de hát ez a divat... Nem baj, legalább ettől is más vagyok, mint a többiek.:D

Amúgy ez a Hannah Montanas cucc... vannak ismerőseim, akiknek minden tancuccuk Hannahs - ceruzák, radírok, füzetek, könyvjelzők, órarendek, iskolatáska, vonalzók, stb.-, van egy pár Hannahs matricája, és olyan cuccokat vásárol, amilyen Hannahnak van. Olyanok akarnak lenni, mint Hannah. Ezek az ismijeim mind 10 év alatt vannak. Ezt még ráérnek kinőni... Csak az a baj, hogy ők még kicsik ahhoz, hogy lássák, mennyire a pénz a lényeg. Most nagyon felkapták ezeket a cuccokat, de lássuk be: egy sima Hannahs tolltartóért nem kéne kiadni 5000 ft-ot. Pár hónap, év múlva úgyis eltűnik ez a Hannah mánia, és úgyis másik tolltartó, másik iskolatáska, másik cucc kell. Persze mindenki maga dönti el, hogy milyen stílust akar, de sztem nem kell túlzásba vinni.:) Azért egy öv meg egy póló nem gáz, ha nem 10ezrekért vetted.:D:)

2009. aug. 29. 10:39
 7/22 anonim ***** válasza:

konkrétan egyikére sem hasonlít túlságosan, de ha nagyon kéne mondani valamit, akkor Lacuna Coil (goth zenekar), Diva Destruction (szintén goth) és az Evanescence énekesnői...

Fűző, fekete smink, stb...

De ez sem mindig van így, néha egyszerű, hoszú len szoknya, pántos felső, széles, szegecselt barna bőr öv, nagy kelta csattal, kelta ékszerek és bőrsaru... Nem ismerek olyan hírességet aki így öltözne...

22/L

2009. aug. 29. 11:45
 8/22 anonim ***** válasza:
Kristen Stewart...tornacipő csőfarmer meg egy laza egyszerű felső
2009. aug. 29. 12:05
 9/22 anonim ***** válasza:

hűű passz..

nem tudom , hogy női sztárok közül ki részesíti előnyben a feketét és a sötétebb színeket :)

2009. aug. 29. 12:26
 10/22 anonim ***** válasza:
Hát talán Jennifer Aniston. Általában farmer van rajtam meg valamilyen pasztell felső, sokszor ez a hosszabb fajta kardigánszerűség. Néha egy kendő vagy sál is... Szóval elég nőies, de túl kihívó.
2009. aug. 29. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!