Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire gáz télen szoknyát...

Mennyire gáz télen szoknyát hordani ha esik is a hó?

Figyelt kérdés
Testhez simuló, térdig érő, vastag szoknya. Természetesen egy jó meleg harisnyával.
2013. jan. 8. 19:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ja, hogy külföldi divat szerint öltözni, és "majmolni" gáz és ciki."

Nem gáz külföldi divat szerint öltözni. Az a gáz, hogy ettől egyedinek képzelik magukat. Láttam már rengeteg értelmes divatblogot, de ez nem az. Az összeállításaik se nem különlegesek, se nem csinosak. Általában még a színek is siralmasan vannak összeválogatva.

a blogról:

" Üzenetünk:

Arra szeretnénk felhívni a lányok figyelmét, hogy a jó megjelenés alapja a kreativitás. Az egyes ruhadarabokat meg kell próbálni kombinálni, kiegészítőkkel kell feldobni. "

Többek között az ilyen mély bölcsességű üzenetektől kerülget a röhögőgörcs, és még sorolhatnám. Szerencsétlen leányoknak az a bajuk, hogy nem értik, hogy attól nem lesznek különlegesek vagy stílusosak, hogy felrohannak a polyvore-ra és hasonló oldalakra, koppintanak valamit gyorsan és lefotózzák magukat benne.

"Bár a magyarok közt sokan hajlamosak a 25 éves trapézfarmert felvenni, na meg a jó öreg szandi-zokni kombó is hódít még mindig. "

Ehhez annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy én pl. Németországban élek, és abszolút nem ciki trapézfarmert felvenni, sőt, egyre divatosabb. Ahogy a szandál-zokni is.

2013. jan. 9. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Igazad van sajnos láttam, hogy jön vissza divatba a trapéz nadrág, évek óta próbálkoznak, de az igazi robbanás még nem jött el, maximum a luxusmárkáknál a kifutón. De a szandál-zokni kombóról le is írtam, hogy valóban évek óta divat lett. Ezért kár volt lepontoznod... :)
2013. jan. 9. 17:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Miért?Nyáron nem hordok szoknyát,de télen ha tehetem mindig.Vastag harisnya,csizma szövetkabát...jobb,mint nyáron,amikor meleg a harisnya,fújja a szoknyát a szél...utálom.Ja és imádom a telet,havat,ha lehet direkt a hóban közlekedek gyalog,biciklivel.Megnyugtató nagyon és gyönyörű! 25L
2013. jan. 12. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!