Mennyire gáz télen szoknyát hordani ha esik is a hó?
utolsó válaszolónak mondanám h a mai nők nem hordanak szoknyát...
elveszik a nőiesség és a fiúkra száll
szerintem nem gáz csak jó "vastag" legyen hogy meg ne fázz
Én télen-nyáron hordok szoknyát. Van, hogy vékonyabbat több harisnyával, meg van, hogy kimondottan téli gyapjúszoknyát, egy meleg csizmával minimum olyan jó, mint pl egy farmer.
Szerintem cuki és csajos.
Szerinted ők mennyire gázak? Szinte minden posztjukban szoknyát hordanak, és eszméletlen jól néznek ki. Én is elég gyakran hordok szoknyát és magassarkú csizmát még hóban is, bár nem kell gyalogolnom, mert autóval járok, így az autótól az ajtókig kell eljutnom. Bár többnyire teremgarázsban parkolok, oda nem esik be a hó.
jól van, megnyugodtam! :) köszönöm mindenkinek!
randira megyek holnap, ezért kérdeztem! :) de akkor nem fog hülyének nézni az illető! :)
" [link] "
Szerintem ők abszolút gázak, ahogy próbálják a jelenleg külföldön népszerű divatot majmolni, többnyire sikertelenül, és hibás angoltudással.
Egyébiránt télen szoknyát hordani abszolút nem gáz, sőt, csinos és elegáns, amíg nem fázik benne az ember! Vigyázz mindig arra, hogy a derekad jól takarva legyen.
Egyébként ezen a télen különösen népszerűek a kötött anyagú, valamint a norvég mintás vastagabb, téli szoknyák is, kb. minden üzletben megkapod őket. Kifejezetten hidegebb időkre lettek tervezve.
Egyátalán nem gáz.
Egy csomó olyan csizmám van, amit nem is lehet nadrággal hordani, csak szoknyával. Én amúgy fázósabb vagyok, de ha vastag a szoknya, és jó a csizma akkor nem fázom!
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!