CSAJOK! Nektek mi van a tesi cuccotokba?
Dechatlon-os(vagy hogy írják...) cipő, póló (amit külön venni kellett... a suli logójával), most pontosan három darab fehér zokni, mert az egyiknek a párját elhagytam... :D egy kis fésű, rajta két hajgumi és voltak hullámcsatok is de elhagytam őket..., dezodor és nemrég vettem ki a tesidresszem, mert már lusta vagyok hordani, pedig kötelező elvileg.
16L
12-es vagyok, a tesigatyát kihagytam.. :D
térdig érő biciklisgatya :)
Nadrág (télen hosszú-nem leggings, nyáron térdnadrág), fehér póló (sulis), edzőcipő, bokazokni, tavasszal ősszel melegítőfelső, dezodor, hajgumi.
ha akarnánk se lenne időnk, meg helyünk akármiféle mosakodásba kezdeni, mivel 10 perc a szünetünk, és két 20 fős csapatra jut két csap.
15/L
Teremcipö, 2pár fehérzokni, tornadressz, meg fehérpóló, meg melegítő de csak akkor vehetjük fel ha kint tesizünk -.-
17/L
Elsőtől ötödikes koromig: tornadressz, fehér zokni, tornacipő
Ötödik féltől hatodikig: fekete rövidnadrág, fehér póló, zokni, tornacipő, dezodor (nálunk nem volt idő fürödni tesióra után :()
Hatodiktól tizenkettedikig: Melegítőnadrág, póló, zokni, tornacipő, általánosban deozodor, középsuliban babatörlőkendő, fésű
Ha most lennék iskolás, tennék mindenre és mindenkire, és ujjatlan póló, rövidnadrág, zokni, cipő, törölköző, tusfürdő és fésű lenne a tornaszettemben. De nekünk sajnos sokszor még arra sem volt időnk, hogy időben felöltöttünk, és beérjünk a következő órára, nemhogy arra, hogy megfürödjünk óra után. Bár volt aki megtette - középiskolában -, be is írták az igazolatlan a következő órán.
Meg valaki kitalálta, hogy mi lányok hordjunk rövidnadrág helyett hosszúnadrágot, és mindenki attól kezdve melegítőben tesizett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!