Ívy1 kérdése:
Csajok ti milyen ruhában voltatok szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Volt dicséret,bók?2013. jan. 5. 15:35
1/11 anonim válasza:
A macis pizsama felsőmben és a fekete pizsama nadrágomban..
A kutyám nem panaszkodott.. XD
(itthon voltam..:'D)
2/11 anonim válasza:
szürke miniszoknya és fekete fodros felső. volt dicséret :D
3/11 anonim válasza:
egy lila,köves,bulis topban,fekete nadrág,és fekete magassarkú csizma.
Bókban nem volt hiányom:)
4/11 anonim válasza:
fekete csipkés felső, könyékig ér (átlátszó ezért vettem fel alá egy fekete trikót), fekete rövidnadrág és csizma. 1-2 ember dicsérte csak meg, de nekem az bőven elég volt :)
te, kedves kérdező?:)
6/11 anonim válasza:
a macskás pizsamámban, mivel sikerült belázasodnom szilveszterre :D
7/11 anonim válasza:
Fekete, húzott ujjú miniruhában (annyira azért nem mini, olyan combközépig ért), fekete harisnyában pink cipőben, kiegészítőnek pedig aranyszínű, lepkés nyakláncot húztam.
Kaptam dicséreteket, a barátom totál el volt ájulva.
8/11 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es.Egy házibuliban voltam ezért nem akartam kiöltözni,fényes leggings,testhez álló hosszított csinos felső,és boka cipő volt rajtam. Pár dicsérő szót kaptam,köztük lánytól is.
2013. jan. 7. 13:02
9/11 anonim válasza:
óóó ez nagyon jól hangzik, biztos csini voltál! :)
/4-es voltam/
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2013. jan. 12. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!