Csajok nem féltek, hogy fázni fogtok szilveszterkor ha minibe mentek?
Figyelt kérdés
Én is minibe szeretnék menni de veszek fel harisnyát is hozzá meg bokacsizmát. Kicsit aggódom, hogy nagyon fázni fogok benne, de mondjuk közel a disco és egyszer van szilveszter egy évben ki kell csípnem magam :D
18/L
2012. dec. 30. 15:31
1/3 anonim válasza:
hozzánk jönnek át a barátok, úgyhogy nem fogok fázni
2/3 anonim válasza:
Én is harisnyába szeretnék menni, meg rövid nadrágban... Kicsit parázok, hogy fázni fogok, de vett anyukám olyan térdzoknit, amit direkt harisnyára kell felvenni, és szexis :DD Szóval azt is felveszem :)
3/3 anonim válasza:
Én egy nylon harisnyát veszek fel meg egy pamut cicanacit, és rá egy elegánsabb fekete miniruhát, és egy magas szárú fekete magassarkú csizmát.
Szerintem Te is vegyél fel minimum két harisnyát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!