Csajok! Akik buliba mennek szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Hogy csinájátok meg a hajatokat?Milyen lesz?Nekem lövésem sincs :SAdjatok tippeket légyszíves!!Vagy linkeket!2009. dec. 26. 10:21
2/13 anonim válasza:
Én kivasalom és teszek bele pár loknit.
3/13 anonim válasza:
nekem vagy hullámos lesz vagy kivasalom :)
bár ez attól is függ neked milyen hosszú a hajad, hogy mit lehet abból kihozni :)
4/13 anonim válasza:
Megmosom, beszárítóm egyenesre, aztán teszek rá olyan cuccot, hogy ne szálljon annyira. :) Ja, és kiengedve lesz, de a buli után, még barátnőhöz is megyek, oda viszek hajgumit, mert biztos olyanokat csinálunk majd, hogy nem bírja majd a hajam :D
5/13 anonim válasza:
Kiengedve lesz, simán egyenesen/hullámosan.
6/13 anonim válasza:
Válaszd le kétoldalt a fültő vonalában a hajad és hajvasalóval csinálj pár loknit.majd ezeket hátra középen tűzd el és kész is a frizura:-)jó szórakozást
Paris szépégszalon
7/13 anonim válasza:
én vagy felgumizom (cisnálok magamnak olyan farkincát oda fel:D)de ez csak annak jó, akinek ritka haja van, vagy nagyon meg van ritkítva..úgy cuki és szép is :D
vagy kivasalom és csak simán kiengedem...max ide-oda valahogyy 1-2 hullámcsat
8/13 anonim válasza:
én öszze fogom,feltűzöm egy nagyobb csattal és megcsinálom h kicsit borzas legyen :D
9/13 A kérdező kommentje:
:)
énis szeretném ilyen kis borzasra,ziláltra,de nem tudom azt hogy csináljam,hogy maradjon is meg.
ja és kis hulláomat ha nem vasalóval csinálom,akkor hogy lehet még?
2009. dec. 26. 22:24
10/13 anonim válasza:
Kivasalom,és a tetejébe teszek pár loknit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!