CSAJOK melyik a kedvenc AXE illatotok? (Lent)
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek?Kort is írjatok! :)2011. okt. 23. 19:52
1/10 anonim válasza:
AXE=olyan ember, akinek nem tellik parfümre. Nagyon gáz olyanoknak való, akiknek nincs stílusuk. Akkor inkább parfüm nem ilyen szar dezodor.
3/10 anonim válasza:
Nagyon büdös a Axe összes illata.Olyan mind,mint a légyirtó.Egyébként is nehéz férfidezodorból jót találni.Én a Niveát szeretem,azt szoktam venni a férjemnek.
5/10 anonim válasza:
egyértelműen csokis AXE az vmi fantasztikus :D
17L
9/10 anonim válasza:
a 17 éveseknek bejön... :)
UNALMAS! UNALMAS! UNALMAS! az összesnek borzasztóan intenzív az 'illata', a férfiaknak több mint a fele ilyenekkel van befújva és ráadásként annyira, hogy 20 km-es körzetben is lehet érezni. NEM! Én hanyagolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!