Csajok ti szivesen öltöztök pasi kedvéért? Milyen az ideális randicucc? Mondjuk tavaszi időszakban?
Nem egészen értem a kérdést. Randi előtt kérdezzem meg a pasit, hogy miben menjek? :D
Amúgy szerintem ha egy csaj csinosan, esztétikusan felöltözik, olyanba, ami jól áll neki, szép színekkel, amik harmonizálnak nem lehet nagyot hibázni:) Nem tenném ki mindenemet a randin, ,,az nem jár mindenkinek és rögtön" alapon:D
Én sem más kedvéért öltözök ki, hanem, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Randira se öltözök ki sokkal jobban, mert hétköznapokon is igényesen öltözök, esetleg randira pont visszafogottabban és esetleg kicsit nőiesebben öltözöm. Szeretem ha sok kiegészítő van rajtam, gyűrűk, hosszú nyakláncok, sok karkötő, sál, sapka, kalap, stb. Ezekről esetleg egy pasi azt gondolja esetleg, hogy úgy nézek ki, mint egy karácsonyfa:D
Attól még én maradok, maximum kicsit finomított verzióban.
Persze! Igyekszem mindig szexi lenni, és ha tehetem magassarkúban járok. Mindenki megbámul az utcán, de főleg a pasim imádja ;))) Innen szoktam ötletet meríteni :)))) [link]
xoxo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!