Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tornadresszt hogy kell hordani...

Tornadresszt hogy kell hordani? (Segítség! )

Figyelt kérdés
Lehet hogy elkezdek szertornázni, viszont akkor kell tornadresszt hordanom, és kb. semmit nem tudok arról, hogy hogy kell viselni. Utoljára 3.-ban hordtam, de akkor nem foglalkoztam azzal, hogy kilóg a bugyi, mert mindenkinek kibújt...:P Viszont nagyon szégyellős vagyok, és nem szívesen veszek fel semmit bugyi nélkül, pedig azt hallottam hogy úgy praktikus.Leborotváljam lent?Félek, hogy néha szokott levedzeni ott alul és az lehet hogy a dresszen látszik:S. És menzesz idején mit tegyek? Betét vagy tampon? Eddig csak betétet hordtam. Mellem elég kicsi, milyen melltartót vegyek alá?(sport vagy sima)A hasamon is van egy nagyon kicsi felesleg, de az mégsem mutat jól a feszülős dolgokban. Mit tegyek? előre is köszi!:)
2012. dec. 30. 13:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szégyenlős vagy vegyél bőrszínű bugyit, ha esetleg kicsit kilógna csak közelről veszik észre, edzéseken meg lehetsz kisgatyában is, csak versenyeken, bemutatókon várják el hogy dresszben legyél. Edzéseken nem kötelező a dressz, én az elején 3-4 hónapig egyszer sem vettem tornadresszt edzésre, először csak akkor vettem fel amikor valamilyen iskolai versenyre készültünk és én is indultam rajta mert ilyen kezdőknek szervezték direkt és az edzőm mondta hogy próbáljam meg mert a tehetségem megvolt hozzá. Akkor vettem fel először dresszt amikor már csak pár nap volt a versenyig pontosan azért hogy akkor olyan méretbe kapok majd ami tényleg jó rám mert vanak olyan mozdulatok amikir egyel kisebb vagy nagyobb kellhet mert ha lötyög rajtam az sem jó mert könnyen felcsúszhat, ha nagyon feszül az sem mert könnyen kinyúlhat és hamarabb tönkremehet. Akkor nézték is hogy milyen állna jól rajtam igazán elég kellemetlen volt 10 percenként átöltözni hogy meglegyen a jó dressz. :S 18/L
2012. dec. 30. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!