Lehet hogy elkezdek szertornázni, viszont akkor kell tornadresszt hordanom, és kb. semmit nem tudok arról, hogy hogy kell viselni. Utoljára 3.-ban hordtam, de akkor nem foglalkoztam azzal, hogy kilóg a bugyi, mert mindenkinek kibújt...:P Viszont nagyon szégyellős vagyok, és nem szívesen veszek fel semmit bugyi nélkül, pedig azt hallottam hogy úgy praktikus.Leborotváljam lent?Félek, hogy néha szokott levedzeni ott alul és az lehet hogy a dresszen látszik:S. És menzesz idején mit tegyek? Betét vagy tampon? Eddig csak betétet hordtam. Mellem elég kicsi, milyen melltartót vegyek alá?(sport vagy sima)A hasamon is van egy nagyon kicsi felesleg, de az mégsem mutat jól a feszülős dolgokban. Mit tegyek? előre is köszi!:)
az lemaradt, hogy lány vagyok, bár valószínűleg aki elolvasta kitalálta:)
2012. dec. 30. 13:40
2/11 ívy1 válasza:
A dressznek van betét része a bugyi vonalnál,tehát nem szükséges,lehet olyan megoldás is hogy veszel alá torna nadrágot ami olyan anyagból van mint a dressz,menzesznél tampon,melltartó az sport legyen. Hány éves vagy?
2012. dec. 30. 13:42
3/11 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok.
2012. dec. 30. 13:44
4/11 anonim válasza:
Az attól függ milyen dresszed van vagy lesz. Az iskolai normál tornadresszből persze hogy kilógott a bugyi mert azok minőségtelen kínai gagyik voltak, fazonjuk sem volt jó, meg a méretezés sem volt a legtökéletesebb.
Én régebben szertornáztam 2 éve hagytam abba, de mondok 1-2 dolgot amit nem árt ha tudsz ha ennyire nem tudod hogyan viseld a dresszt :D Bocsi de ez elég furcsán hangzik így:D
A lényeg az hogy mi nem nagyon vettünk alá bugyit főleg edzéseken mert fiúkból is csak azok jöttek be akik a barátnőjüket jöttek megnézni. Mi bugyi nélkül húztuk magunkra a dresszeket, edzéseken csak gyakorló dresszt használtunk azt meg nem kíméltük mert vagy ilyen kínai olcsó fajták voltak vagy iskolai dresszt hordtunk vagy leselejtezett versenydresszt ami edzésre még jó volt és ennyi. Mivel a tornadresszben van betét így nem kell alá bugyi de ha kicsit átázol akkor javaslom hogy vegyél egy olyan bugyit aminek az anyaga olyan mint a dressz és abba tegyél egy betétet. Ha megjött akkor tampon és betét használata sem árt. A borotválás ott alul nem árt mert az könnyen kilátszik a dressz alól. Ha van egy kis felesleged az még nem vészes mert ha jó dresszed van ami nem lötyög rajtad hanem rendesen feszül, az valamennyire eltünteti. De hidd el jobb ha hozzászoksz. Ha edzéseken vagy kis shortot nyugodtan rá vehetsz a dresszre kutyát sem fogja zavarni, bár spárgánál jobb ha nincs rajtad kisgatya mert zavaró lehet eléggé. Melltartót csak akkor vegyél alá ha nem garbós dresszed van vagy nem kell a nyakánál hátul begombolni vagy csatolni mert akkor könnyebben kibuggyanhat a melled ha hátul gombolós dresszed van vagy garbós nyakú és a melledet teljesen leszorítja akkor a melltartó is egy felesleges réteg csak rajtad. Ha nagyon szégyenlős vagy akkor a wc-ben vedd fel a dresszed én is ott vettem fel az elején még 13 éves koromban mert mi vegyesen voltunk 12-20 éves korig, de a végén már nem mentem be. versenyen hordtunk egyedül bugyit a dressz alatt az azért másabb volt de akinek nagyon kilátszódott az inkább levette a biztonságkedvéért.
Amúgy hova mész tornázni? ha szabad tudnom?
2012. dec. 30. 13:46
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pontos választ! Sokat segített:) Hát igazából még nem tudom pontosan hogy hová megyek, még kell érdeklődnöm, hogy hol tudnak fogadni, ilyen idősen, hiszen sosem tornáztam, csak a suliban. Kicsiként a szüleim nem járattak szertornára, mert sokszor voltam beteg, meg Apám öttusázott, és megtapasztalta, hogy hogy tönkreteszik az embert, a versenyre edzéssel. Viszont az utóbbi időben nagyon megtetszett a torna, mert nagyon kecsesnek és szépnek tartom:) Na, kicsit eltértem. A Postás és a KSI egyesületeket nézegettem, hiszen azok elérhető közelségben vannak a lakhelyemhez képest. Előző válaszoló, te hova jártál, ha megkérdezhetem?
2012. dec. 30. 13:55
6/11 A kérdező kommentje:
Ja, és nem tudom mennyire leszek jó, de az átlagnál egy picit ügyesebb vagyok, és hajlékonyabb. Tudok spárgázni, kézen állni, cigánykerekezni stb.. A tesitanár szerint jól mennek a gerenda és talajgyakorlatok, ő ajánlotta a szertornát.
2012. dec. 30. 13:59
7/11 anonim válasza:
vegyél alá tangát, az csak nem látszódik ki
2012. dec. 30. 14:01
8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon kényelmetlennek tartom a tangát, főleg ha gyakorlatokat kell végezni. Azért köszi!
2012. dec. 30. 14:05
9/11 anonim válasza:
Én iskolán belül tornáztam, vidéki vagyok Amúgy 2. válaszoló vagyok. Egyesülethez mehettem volna a budapestre már nem tudom a nevét nem valami könnyű de mivel nyakamon volt az érettségi és a bejárás miatt sem lett volna kivitelezhető így inkább maradtam a suliban, de érettségi előtt fél évvel abbahagytam. Persze visszamehettem volna mert az amolyan sportegyesület volt részben mert más suliból is jártak oda, meg idősebbek is, de már annyira kedvem sem volt a dologhoz így inkább hobbi szinten táncolok :)
2012. dec. 30. 14:28
10/11 A kérdező kommentje:
Én nem nagyon szeretek táncolni, mert elég bénának érzem benne magam. Én csak hobbi szinten szeretném csinálni, mert a versenyzéssel már valószínűleg elkéstem. Igazából azért is kezdeném el, mert ez az egy sport, amit szeretek (csapatjátékokban, futásban nem igazán vagyok jó). Az érettségiig még van 3 évem, addig úgy érzem kipróbálhatom magam. Ha nem jut rá időm a suli miatt, akkor meg abbahagyhatom, vagy megpróbálhatok változtatni egy kicsit az időbeosztásomon.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!