Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleménytek azokról akik...

Mi a véleménytek azokról akik a h&m ből öltözködnek de úgy hogy mindig visszaviszik a ruhákat? Szobatársam is ezt csinálja és ezért nem mos csak fehérneműt meg itt is olvastam már ilyet? Mondja ingyenkölcsönző

Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 21:39
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Úgy jött hogy rákérdeztem mirt nem mos soha pedig jó cuccai vannak. Mondja mert visszaviszi mindig igy megvan a tiszta meg az uj ruha. Egyébként elmesélte magáról hogy kezelték idegeivel mert mánias beteg és ezelőtt rengeteget költött ruhákra mindent elszórt de sose hordta őket csak a zsákmány kellett.és most így kiélheti hogy mindig új ez is benne van. Miskolcon van ez a dolog amúgy ugyhogy biztos megismerik de nem volt még gondja.
2012. dec. 28. 00:33
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Elég igénytelen.

Ha hirtelen kellett egy ruhadarab**, volt hogy nem mostam ki 1. viselés előtt, ezt hallva,

most már mindig ki fogom. :S

**persze csak olyanra gondolok, ami nem érintkezik közvetlenül/vagy nagy felületen az ember bőrével pl. pulcsi, ami alá pólót veszel...

2012. dec. 28. 00:38
 13/26 A kérdező kommentje:

Most dumalok vele es mondja hogy c&a bershka meg több üzletben is csinálja ezt igy nem tünik fel. De mondja meg itt is olvastam sokan csinálják. Ma orsayban volt 14 napon belül meg visszacseréli.

Most megtudtam a koliban sokan csinálják ezt és különböző boltokban is megcsinálják kinek mi a kedvence mi tetszik meg. Meg itt is olvastam és ez nekem olyan furcsa. Ezek az eladók hxulyék vagy mi?

2012. dec. 28. 00:44
 14/26 anonim ***** válasza:
72%

Nem hülyék, csak szimplán leszarják. A fizetésüket ugyanúgy megkapják, magyar mentalitás...

A hülye szobatársad arra nem gondol, hogy ugyanígy ő is elhozhat egy olyan ruhát, amit már 5 ember hordott?

Nekem tuti nem lenne pofám ezt csinálni. Pláne nem elmondani másnak, én mélyen hallgatnék róla. De hát aki hülye, az hülyén is él.

2012. dec. 28. 00:55
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

És mit szokott mondani az üzletekben?

Jöttem cserélni?

2012. dec. 28. 01:01
 16/26 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez elég erkölcstelen…
2012. dec. 28. 01:05
 17/26 A kérdező kommentje:

Azt mondta hagyjuk a témát:-d de feljárnak pestre is néha a tesójával és mondja ők legalább nem lopnak.

Ám azt mondja igen nem lett jó adják vissza a pénzt. Visszaadják azzal besz máshol. Vagy valahol csak cserélnek ott cserél.vagy kap kártyát amire felteszik és azzal fizet.nekem Varr a tesóm ruhákat mondja könnyű nekem.

2012. dec. 28. 01:07
 18/26 anonim ***** válasza:
93%

Ez akkra hülyeség... És ebből áll az élete hogy mindig rohan visszacserélgetni a ruháját?

Egyébként nekem a C&A-ba és a New Yorkerbe ugy se cserélték vissza a ruhát hogy megvolt a blokkja de a cimkét leszedtem.

2012. dec. 28. 13:54
 19/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon gáz és beteges dolog, nekem is van egy ilyen rokonom, igaz ő cipőmániás, szóval cipőkkel csinálja ezt. Volt már, hogy lebukott az egyik Deichmannban, mert túl gyakran vitte vissza és cserélgette a cuccokat, és olyan is előfordult, hogy már meglátszott a cipőn, hogy hordta, és "bukott" 35 ezer forintot. Viszont nagyon profin csinálja, többnyire tényleg kifogástalan állapotban őrzi meg a cipőket, de ez nem menti fel.
2012. dec. 28. 14:57
 20/26 anonim ***** válasza:
Én egyszer csináltam ilyet alkalmi ruhával, de előtte jól átgondoltam ezt is, mert pénzt nem adnak vissza, másra kicserélheted. Tudtam, hogy szükségem van egy nadrágra is, ezért megvettem az estélyit (Tally volt amúgy a bolt..) aztán visszavittem pár nap múlva azzal, hogy mégse jó. Mondták, hogy jó, akkor válasszak mást, ami kb egy árban van vele. De rendszeresen ezt csinálni elég szánalmas...
2012. dec. 28. 15:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!