Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Haspóló (köldökvillantós)...

Haspóló (köldökvillantós) megfelelő viselet edzőterembe?

Figyelt kérdés

Nekem ez a kényelmes, de olvastam sok kritikát hogy "r*bancos".

Ja és ha szempont: nincs kockás hasam de majd lesz.

tegnapelőtt 19:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
24%
Rib.ancos.
tegnapelőtt 20:16
 2/15 A kérdező kommentje:

De mégis miért? Akkor strandon a bikini is r*bancos? Sokkal többet mutat.

Meg eleve miért baj, hogy látszik az ember bőre? Másoknak talán nincs bőre?

tegnapelőtt 20:41
 3/15 anonim ***** válasza:
27%
A legtöbb lány eleve ráfeszülős nadrágban megy, ami nem hagy többet a képzeletnek, mintha testfestés volna. Ha ilyen mellé gondolod, akkor olyan mindegy, hogy a felső is rïbancos-e vagy csak az alsó.
tegnapelőtt 20:42
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem szeretem a ráfeszülős nadrágokat, szerintem kényelmetlenek, bevágnak mindenhol.

A rövid felsőkben viszont sokkal jobban megy az edzés.

tegnapelőtt 21:08
 5/15 Janaqks válasza:
42%
Ha ezt szereted, kényelmes neked, viseld ezt. Gondolom nem azért mész oda hogy másoknak felelj meg :)
tegnapelőtt 21:55
 6/15 anonim válasza:
62%
Istenem, emberek.. miért lenne r.bancos? Naponta látunk férfiakat közösségi médián félmeztelenül, és egy nő nem vehet fel egy haspólót, aminél kilátszik egy csík a hasából? A r.bancos az lenne, hogyha alig s.ggig érő short és fél mellett eltakaró topban lenne. Meg is értem, hogy a haspóló jobb, nem zavar annyira az edzésben. Viseld nyugodtan! :))
tegnapelőtt 22:08
 7/15 Janaqks válasza:
64%
5. ös vagyok, én vállnélküli haspólóban edzek egyébként, és szerintem senkit sem érdekel, edzeni járnak oda és nem hiszem hogy megszólnának. :)
tegnapelőtt 22:15
 8/15 anonim válasza:
67%

Én sima sportmelltartóban vagyok edzés közben, és nem nem azért, mert magamutogató lennék, hanem mert így esik jól.

Szóval nyugodtan csináld ahogy jólesik, aki kritizál, annak magával vannak problémái.

Megjegyzem szerintem a félmeztelen férfiak is okék, nekik is ugyanannyi joguk van abban lenni amiben szeretnének.

tegnapelőtt 22:35
 9/15 anonim ***** válasza:

Dehogy r.bancos, ne viccelj.

Ha nagyon melegem van és a felsőt is simán leveszem és sportmelltartóban edzek tovább.

tegnap 07:10
 10/15 anonim ***** válasza:

"Istenem, emberek.. miért lenne r.bancos?"

van egy-két visszatérő arc ebben a kategóriában, akik attól érzik magukat valakinek, hogy teljesen praktikus és megszokott öltözködési stílusokat r.bancosnak címkéznek. valójában saját magukról állítják ki a bizonyítványt.

tegnap 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!