Haspólós lányok, mennyire veszitk figyelembe a köldökötök látványát?
Figyelt kérdés
Mármint számít a döntésben, hogy crop top-ot vesztek-e fel, hogy mekkora, milyen mèly, milyen a formája, belseje, stb..?szept. 19. 09:52
1/12 anonim válasza:
Nekem elèg nagy, és mély, szexinek tartom.
2/12 A kérdező kommentje:
Nekem is ilyen, de én nem merem kirakni 🙄😅
szept. 19. 10:18
3/12 anonim válasza:
Nem vagyok haspólós lány, de néha felvettem nyáron a hőguta veszélyben, mert akkor ez volt a legkényelmesebb viselet.
Soha nem tettem közszemlére a köldökömet, éppen hogy csak egy kis bőr villan ki a nadrág és a felső között.
Nekem egyébként rohadtul mindegy, ki mit vesz fel, teljesen rendben van a másik verzió is a mai világban, csak ne esküvőre vagy templomba vegye fel.
Az se mindegy, hogy mivel veszi.
Brazíliában egész évben így járnak, mert az életveszélyes forróságban nem tehetnek mást.
4/12 anonim válasza:
Braziliában amúgy is hasfétis van, szóval ott az pasizási módszer :D
5/12 anonim válasza:
Utolsó, ez valid, saját tapasztalat :D
7/12 Metionin válasza:
A sajátom szerintem ilyen normál, csíkszerű, annyira nem érdekel ha kilátszik.
8/12 A kérdező kommentje:
Nekem, nagy, kerek, mély, és megnézik mikor kirakom, és ez zavarba hoz
szept. 19. 11:19
9/12 anonim válasza:
8.
Igen, mert a férfiaknak ez erotikus töltetű testrész, főleg ha szép.
Az én párom is, és én is, izgatónak tartjuk, ha a hasàra, köldökére élvezek.
10/12 A kérdező kommentje:
Ha nagy, és mély, akkor szép? 😬...és ilyen izé, fodros a belseje, vagy hogy mondjam 😅
szept. 20. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!