elsőnek rendelek GLS futárral terméket. Tehát ugye a szállítás napján leírják 3 órád intervallumba, hogy mikor jön a csomag és ha pl. nekem csak 4 utan jo de az intervallum pl. 9-12 akkor ha felhivom a futart a megadott szamom es mondom neki hogy nem tudnam atvenni csam 16 ora utan akkor o azt kihozza nekem ugy?
Lehet, hogy kihozza, de masik nap, mert ha aznap telefonalsz,nem biztos, hogy delutan vissza tud menni.
Erdemes ilyenkor mar elore jelezni a gls-nek, hogy melyik nap es mikortol jo.
2021. okt. 28. 15:22
4/9 anonim válasza:
Én meg szoktam írni megjegyzésnek, már a rendelésnél. Tudom, hogy nem Ők szállítják ki, de ráirják a dobozra általában. Vagy amikor kapok e-mailt, hogy holnap kézbesítik, akkor írok egy választ a cégnek vagy aznap reggel azonnal felhívom a futárt. Rugalmasak. De olyan is volt, hogy nem voltam itthon és a szomszédom kifizette nekem. Az kedves gesztus volt, de utána persze rendeztük. Neked is rugalmasan kell kezelni és viszonylag hamar szólni, nem akkor, amikor már a ház előtt van.
2021. okt. 28. 15:32
5/9 anonim válasza:
Általában semmit nem ér az előre leadott időintervallumsem,nem is igazán lehet velük semmit ledumálni még észszerű határok között sem, az persze alapból halott ügy hogy majd neked furikázzák a csomagodat a munkaidejükön kívül.
2021. okt. 28. 19:59
6/9 anonim válasza:
Az elore leirt megjegyzes valoban kb halottnak a csok, azt vagy nem latjak, vagy nem tudom mi van.
Azonban amikor felhivom oket, mindig segitokeszek es rugalmasak. Nem a futart szoktam hivni, hanem a kozpontot. Nyilvan esszeru idopontot kell kerni, este 10kor nem hozzak ki, de ez egyertelmu.
Vagy a b terv, hogy szomszedhoz, munkahelyre, akarhova rendeled, ahol vagy te vagy valaki mas helyetted at tudja venni.
2021. okt. 28. 20:29
7/9 anonim válasza:
Felhívod és megkérdezed.
Valószínűleg nem fog alkalmazkodni, lehet akkorra már másik városrészen/városban lesz és nem fog visszamenni.
Átrakhatod másnapra, vagy másik helyre ahol át tudják neked venni.
2021. okt. 29. 07:13
8/9 anonim válasza:
Én ilyenért nem szoktam felhívni, mondjuk nálunk van GLS csomagpont. Olyan már volt, hogy városon belül máshova kértem és oda kihozta.
2021. okt. 29. 18:55
9/9 anonim válasza:
At lehet kerni masik idopontra, ha nem tudjak kezbesiteni. Kuldenek emailt, venne a link.
Amugy a kornyekunk futara nagyon pontos es rugalmas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!