Tippmixpron a V-sport hogy veszi figyelembe a két csapat esélyeit?
Akkora bullshit ez az egész mint 2 másik együtt
Továbbra sem értem, hogy mi alapján van meghatázva egy virtuális világban, ahol az eredményt egy random szám generátor határozza meg az, hogy melyik "csapat" az esélyesebb. Mit takar az, hogy papíron erősebb csapat? Milyen az a papíron gyenge csapat a V-sportban?
Úgy első, hogy előre le van generálva, hogy adott egymás elleni összecsapásoknál 1000 meccsből legyen fixen pl
478 1ik csapat győzelem
335 döntetlen
187 2ik csapat győzelem
És ezeket dobálja be random. Ezek alapján lenne
1ik csapatra kb 1,9xx szorzó
döntetlenre 3
2ik csapatra 5,xx szorzó
Pont a virtuális focit a legkönnyebb beárazni, hiszen fixen tudni előre melyik mekkora eséllyel győz. Az RNG része az, hogy éppen a gép hazai, vendég v döntetlent húz-e ki az előre legenerált X ezer meccsből. Viszont hosszú távon ha megnéznél több ezer meccset, akkor azok lennének az eredmények 1000 meccsre leosztva, amiket írtam példának.
Nagyon sok virtuális focit néztem tippmixpron.
Nem lenne hülyeség amúgy, mert a kettes nagyon jól leírta a lényeget, így azért lehetne pl óvatosan tétemeléssel mókolni. Pl két azonos képességű csapat 12 forduló óta nem döntetlenezett, akkor azért esélyes, hogy bedob egy döntetlent a gép lassan.
Papíron nagyon jó kis pénzeket hoztam össze vele. A gond ott van, vagy valszeg ezt a tippmix is vágja, mert nem engednek minden csapat minden meccsére fogadni. Sőt, azt vettem észre, hogy ahol rég volt döntetlen, ott érdekes mód nagyon nem engedi, micsoda véletlen :)
És elég kellemetlen mikor már hatodszor, hetedszer kellene emelned a tétet, de az a meccs nincs a kínálatban, csak nézni lehet, fogadni nem, majd épp az jön ugye... nagyon sok ilyet láttam a napokban, tiszta orosz rulett igazából, bármilyen szisztémát próbálnál követni, nem tudsz előre tervezni, mert random nem enged fogadni bizonyos meccsekre...
"Nem lenne hülyeség amúgy, mert a kettes nagyon jól leírta a lényeget, így azért lehetne pl óvatosan tétemeléssel mókolni. Pl két azonos képességű csapat 12 forduló óta nem döntetlenezett, akkor azért esélyes, hogy bedob egy döntetlent a gép lassan."
A létező legtriviálisabb út a biztos bukás felé
Egyébként a valós sportfogadók 99%-a veszteséges. Vajon milyen lehet az, ahol még bele is tud maga az iroda piszkálni? :D
Abszolút igazad van a tétemeléssel. Nagyon sok meccset és statot megnéztem, a legtöbb döntetlen nélküli meccs sorozat, amit találtam, hogy 28 fordulóig nem döntetlenezett a csapat, de az nagyon kirívó volt már. 10ből 9x, 20.fordulóig bedobta, ált sokkal hamarabb.
Tehát ha a legkisebb téttel kezded és felállítasz egy korlátot, hogy pl ha a 7. meccsig nem jön, hagyod és kezded előről, akkor kizárt, hogy hosszú távon mínuszban legyél, mert egy nem jön és elviszi kb 14 000 adig feltett forintodat, de aztán meg 8x jön és többet nyersz mint, ami elment. Egy hónapig csináltam papíron, 300 ezer felett jött össze elméletben így. Ott a buktató, hogy random nem enged meccsekre fogadni, ez a meccs kezdete előtt derül ki, így viszont már jó eséllyel bukó.
Ki van ez nekik találva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!