Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha a koronavírus miatt az...

Ha a koronavírus miatt az egyetem nem veszi figyelembe a jelen félév átlagát az átsoroláskor, akkor egy fullos előző félévvel tkp átsorolhatatlan lettem?

Figyelt kérdés

Itt a nagy mumus, az egyetem dönt a tanulmányi eredmények alapján hogy az államis hallgatókat átrakja -e fizetősre.

Na most a koronavírus miatt a jelen félév teljesen távoktatásban telt. És ezt a félévet nem is veszik figyelembe az átsoroláskor csak az előzőt.

A jelen félévem nekem igen gyenge lett több tárgy nem teljesült. De az előző az meg fullos lett, minden tárgy megvan + 4 feletti átlag.

Akkor én tkp átsorolhatatlan lettem?

2021. júl. 7. 05:54
 1/2 anonim ***** válasza:
igen
2021. júl. 7. 06:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy a koronavírus miatti távoktatásban zajló félévtől úgy tekintenek el, hogy az átsoroláshoz csak 1 félév átlagát nézik, akkor viszont jól jársz. TOn megér egy kérdést ;)
2021. júl. 7. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!