Gyerekek várjátok már a holnapi sulit?
Figyelt kérdés
Végre talizhattok a pajtikkal. Játszhattok, örvendezhettek.2021. máj. 9. 22:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Kicsit
Nem
59 szavazat
1/10 anonim válasza:
Igen, ideje lesz az osztály társaknak megadni a tartozásukat a vázlatokért.
2/10 anonim válasza:
Persze.
Alig várom, hogy hazahozzam a jó kis covid-ot a családomra, hátha valaemelyik elég érzékeny rá és belehal, 4 hét tanítás miatt 😁
4/10 anonim válasza:
Nekünk csak 1 héten 1x kell bemenni🤷🏼♀️
A többi nap ugyanúgy online
5/10 anonim válasza:
Igen, mert a pajtikkal csak az iskolában lehet találkozni... Ki tiltja meg nektek, hogy máshol találkozzatok,mert ezt én nem értem.
6/10 anonim válasza:
A magyar iskolák szörnyűek, rosszabbak mint a börtön...
Ha lenne szabadfegyvertartás, tuti hogy még annál is több iskolai lövöldözés lenne mint ami az egyesült államokban van.
7/10 anonim válasza:
Én egyáltalán nem vártam, de végül tök jó lett az elso nap meg nem is nagyon tanultunk.
8/10 anonim válasza:
Szerintem arra a néhány hétre felesleges visszamenni az iskolákba, különösen azért, mert a diákok jó 90 százaléka még az első oltást sem kapta meg. Mellesleg tényleg tök jó a dög melegben a maszkot hordani állandóan az iskola területén, és szünetekben a zsúfolt folyosókon ”tartani” 1,5 m-es távolságot.
9/10 anonim válasza:
nekem is jó volt az első nap még könnyű volt
10/10 anonim válasza:
1. Nap remek volt, tanáraimtól egy szép szót hallottam azt hogy "Jó napot" a többi meg hogy dolgozat, felelés, témazáró, füzet ellenőrzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!