A farmer fekete, mini kantáros szoknyához milyen nadrág és cipő illik. ? Figyelembe véve hogy lassan tél. ?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat.2021. nov. 19. 18:29
1/8 anonim válasza:
Szoknya alá nadrág? Leginkább semmilyen. Vastag harisnya, ha nem vagy fázós.
2/8 A kérdező kommentje:
Elég fázos vagyok. Ne valami farmerre vagy épp melegitő nacira gondolok. Hanem valmi nadrag felere amibe ne fagyok be. Azt hozzateszem tenyleg minni epp hogy nincs kint a hatsom. Kell ala valami. Csak epp nem tudom milyen cipo es gatyesz illene hozza.
2021. nov. 19. 19:54
3/8 anonim válasza:
Oké, gatya. De minek fölé egy szoknya?
5/8 anonim válasza:
Farmer fétisem van nálam jó vagy így is. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
6/8 anonim válasza:
Vastag nejlonharisnya akár kettő is egymásra, rá egy leggings, és rá a miniszoknya. Így talán nem fogsz megfagyni.
7/8 kantáros nadrágos srác válasza:
Szia, szerintem egy fekete szreccs yoga pants, valamilyen eddző cipővel jó kombó lenne, persze csak ha nem vagy kint sokáig.
8/8 anonim válasza:
Fekete vagy krém színű legings és egy sportosabb , de nem kimondottan sport cipő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!