Mit gondoltok az olyan nőkről, akiknek, úgymond, nincs mit mutogatniuk, de/pont ezért egy nagy dekoltázs kivágású pólót/spagetti pántos felsőt hord nyáron?
Figyelt kérdés
Nyáron úgy vagyok, hogy minél több helyen ér levegő, annál jobb, de nem szeretnék magamutogató lenni. Vajon az is magamutogatásnak számít amit fentebb írtam?tegnapelőtt 15:11
1/12 anonim válasza:
semmit. még az átlag szerint magamutogatónak tartó öltözékkel is úgy vagyok, hogy nem látok az illető fejébe, valójában ezerféle oka lehet, hogy miért döntött emellett az öltözék mellett.
2/12 anonim válasza:
Én ezzel ugyanígy vagyok, emiatt megértem, ha más is így csinálja. L.
3/12 anonim válasza:
de amúgy nyári melegben értelemszerűen sok ember lazábban áll a szabadon hagyott bőrfelületekhez (azt sokkal inkább magamutogatásnak könyvelik el, ha télen veszel fel hasonlót).
amúgy meg két lehetőség van: vagy totálisan jellegtelen a külsőd és teljesen belesimulsz vele az átlagba (ami például idősebbek között fiatalként öltözéktől függetlenül is lehetetlenség), vagy pedig teljesen biztos, hogy valakinek valamiért nem fog tetszeni az öltözéked.
4/12 anonim válasza:
de amúgy hogy kerül elő ez a kérdés január végén? oké, hogy a napokban nagyon enyhe lett az idő főleg ott a határszélen, na de ennyire?
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Láttam egy kérdést az atlétával kapcsolatban, és eszembe jutott, hogy nyáron miket vettem fel, illetve egyszer szóltak, hogy kinn van mindenem (nem vettem észre, mert nem vagyok hozzászokva, és elfeledkeztem arról, mi van rajtam.) Most meg csak úgy megkérdeztem ha már eszembe jutott
tegnapelőtt 15:50
6/12 anonim válasza:
"egyszer szóltak, hogy kinn van mindenem (nem vettem észre, mert nem vagyok hozzászokva, és elfeledkeztem arról, mi van rajtam.)"
fordított esetben meg azt kapnád meg, hogy mit vagy így beöltözve az ötven fokban.
7/12 A kérdező kommentje:
Lehet, igaz :) köszi!
tegnapelőtt 15:56
8/12 anonim válasza:
Kis csecsu lanyok is batran hordjanak atletat meg ilyesmit, nem baj ha belatni :P
9/12 Sanyi2025 válasza:
Minél több a bőrfelület, annál szexibb, és mindegy, hogy van-e melle hozzá vagy nincs.
10/12 Metionin válasza:
Semmit, nekem sincs mellem és nem bírom a meleget sem, szóval éppenpont leszarom ha valakinek nem tetszik a mellkasom ha épp kint van a felsőből. Szerintem pont kis mellel nem para a kivágott póló, naggyal már nem merném felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!