Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok az olyan nőkről,...

Mit gondoltok az olyan nőkről, akiknek, úgymond, nincs mit mutogatniuk, de/pont ezért egy nagy dekoltázs kivágású pólót/spagetti pántos felsőt hord nyáron?

Figyelt kérdés
Nyáron úgy vagyok, hogy minél több helyen ér levegő, annál jobb, de nem szeretnék magamutogató lenni. Vajon az is magamutogatásnak számít amit fentebb írtam?

tegnapelőtt 15:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nincs semmi kifogásom az olyan lányokkal kapcsolatban, akiknek "nincs mit mutogatniuk". Még jobban is kedvelem a szerényebb első lökhárítókkal szerelt lányokat. De mindenki ahhoz az alkathoz öltözzön, amije van. Ha megszóltak, hogy ki van mindened, akkor te nyilván nem így tettél.
tegnapelőtt 20:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt vegyél fel,amiben jól érzed magad.Én melltartót nem hordok,nem igazán érdekel ki mit mond.
tegnap 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!