Kényelmes az ünneplőruha?
Figyelt kérdés
A sulis. Nektek milyen eltölteni benne egy napot?dec. 5. 06:36
1/12 anonim válasza:
Már nem vagyok sulis, de annak idején nem szerettem, feszengtem benne. És szerintem ezzel nem voltam egyedül.
2/12 anonim válasza:
Nem volt mèg rajtad?
Amúgy nem arra találták ki, hogy kényelmes legyen, de azért közel nem elviselhetetlen.
3/12 A kérdező kommentje:
De volt már rajtam. Az érdekel, mások hogy érzik magukat benne.
dec. 5. 09:15
4/12 anonim válasza:
Utáltam a suliban, mindig vittem váltó ruhát és az ünnep végén átöltöztem.
5/12 anonim válasza:
Na igen, nekem is ez volt vele az egyik bajom. A suliban még csak-csak elviseltem, mert másokon is ez volt. De kiöltözve kétszer átbuszozni az egész városon nem volt túl kényelmes és kellemes.
6/12 anonim válasza:
20 éve minden nap zakóban és szövet nadrágban járok, mi azon a kényelmetlen ? :D
7/12 A kérdező kommentje:
#6:
A harisnya és a magassarkú. :D
Akkor ezért nem tudod, mert férfi vagy. De neked meg gondolom a nyakkendő.
dec. 5. 12:06
8/12 anonim válasza:
6os vagyok.
Hát, nem tudom, ahol én forgok, ott mindenki minden nap ilyenekben van és nem éli meg senki kényelmetlennek. De tudom, ez tipikus boomerség :D
9/12 anonim válasza:
8: csak épp ünneplőnek a szülők többsége a legolcsóbb kínais cuccokat veszi, cipőt is beleértve, mert ezeket a ruhákat sehova máshova nem lehet felvenni. Pénzkidobás az egész. Na és mivel kínais szar, így rossz az anyaga, vagy nagy vagy félig ki van nőve, egy van belőle egész évre szóval nyáron meleg, télen hideg...
10/12 anonim válasza:
Egy bizonyos réteg szívesen felveszi, más pedig kínosan feszeng benne, mint egy első osztályos kisgyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!