A sulis ünneplőruhádban a felsőd vagy az alsó része kényelmetlenebb?
Figyelt kérdés
Esetleg más?2023. febr. 14. 06:50
1/4 anonim válasza:
Nekem egyik sem szerintem, összeállítást kell választani.
2/4 anonim válasza:
Felső. Nem szeretem az ing anyagát. A szoknyával nincs gond.
3/4 Metionin válasza:
A matrózblúz nagyon rossz volt, olcsó műszálas anyag, zsák szabással, a gallér meg szúrt a nyakrésznél. Bizonyos fényviszonyokban átlátszó is volt. Mindannyian utáltuk de a suli rendelte, nem vehettünk magunknak (nem is nagyon lett volna hol). Egyenszoknya is volt, az is kakin nézett ki de legalább nem volt kényelmetlen. Csak ritka elcseszett összhatást keltett a zsákszabású blúzzal, egy karcsúsított verzióval sokkal elviselhetőbben nézett volna ki.
4/4 anonim válasza:
nálunk a lányoknak fehér blúz és sötét rakott szoknya (harisnyával) volt az egyenruha. nekem akkor a szoknyával és harival volt bajom kényelmetlennek éreztem. de mára ez teljesen megváltozott. imádok szoknyába-hariba lenni most már csak azt hordok télen nyáron. nagyon büszkén viselem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!