Milyen férfi ruha márkákat érdemes vásárolni, amik minőségiek és bírják a strapát? Akár több évig is elhordhatók, minimális minőség romlással.
Sajnos a H&M, Takko, C&A -ban vásárolt ruhák semeddig nem bírják. Hordom pár hónapig őket és kifakulnak, elkopnak, stb...
Inkább adok ki jóval több pénzt rájuk, ha tudom, hogy több évig is tudom őket hordani és nem kell évente/félévente pótolnom.
Leginkább hétköznapi használatra keresek ruhadarabokat: nadrág, farmernadrág, póló, pulcsi, hosszú ujjú ing.
Pólóból én Adidast és Dorkot hordok, ezek elég jól bírják. Esetleg Budmil
vagy Reebok márka is jó pólóból.
Pulcsiból nincs kimondott kedvenc márka, de mivel a pulcsi van felül, az érintkezik mindennel, pl. munka során, így azok nekem is hamarabb kopnak.
Nadrágból is ugyanez a helyzet. Arra megyek inkább nadrágnál, hogy kényelmes legyen. A nadrág is ki van téve kb mindennek, leülsz benne, mozogsz benne, hozzáér mindenhez, pénz, kulcs kilyukasztja... stb.
A hardcore sport és munkaruha márkákon kívül nem igazán van, amire márka szintjén azt lehet mondani, hogy garantáltan tartós lesz. De azok nem igazán hétköznapi használatra valók.
Nekem a Sketchers cipők és Merrel bakancsok általában tartósabbak, mint a többi. Farmerokkal nem szokott gond lenni. Az olcsókon nincs rendesen elvarrva a gomblyuk, amiből kifoszlik a cérna, de ez nem egy nehezen kezelhető probléma és maga a nadrág ettől még tartós. Csak arra kell figyelni, hogy vastag anyagú legyen, az bírni fogja. Ingből van olyan C&A-som is, amit már 10 éve hordok és még mindig jó.
Pólóból is a tartósság csúcsa a technikai pólók, de azt én nem vennem fel semmihez sporton kívül. Ezen kívül ez pont egy olyan ruhadarab, amit olyan sűrűn kell cserélni, mint gatyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!