Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szilveszterre jó lenne ez az...

Szilveszterre jó lenne ez az 'összeállítás'?

Figyelt kérdés
[link] valami hasonlót szeretnék felvenni szilveszterre (sajnos nem találtam olyan képet ami jobban hasonlítana az enyémre), csak ezüstös színűben. Ehhez vennék fel egy hosszú nyakláncot, cicanadrágot és egy ehhez hasonló csizmát(sajnos ebből sem találtam olyat, amelyik jobban hasonlítana az enyémre) [link] ja meg a körmöm vörös lenne hozzá, hogy ne legyen olyan snassz az egész.:) ti mit gondoltok? nem túl egyszerű ez egy szilveszteri buliba?
2012. dec. 26. 18:48
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Szerintem jó,de cicanadrágot rövid felsővel csak akkor javasolom,ha formás popsid és lábad van.
2012. dec. 29. 14:07
 32/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen ezt a sok-sok választ.:)

csak azon izélek, hogy nehogy mindenki ehhez hasonló kis rucikban legyenek [link] na de ha mégis ilyenekben lesznek, akkor legalább nem olvadok bele a tömegbe :DD

2012. dec. 29. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!