Mit húzzak fel szilveszterre?
ti mit húztok fel?
tippeket várok, ki mit húz fel
Mindenképp olyat ami kényelmes ne olyat ami túl rövid és könnyen felcsúszik. És szerintem a magassarkút is kerüld, ha jól akarod magad érezni.
Én például egy farmer inget veszek fel ruhának használva valami sötétebb harisnyával és bokacsizmával. Csinos, kényelmes.
Egyébként ha egyszerű cuccokat veszel fel az is jól nézhet ki ha megfelelő kiegészítőkkel viseled;)
Kb milyen a stílusod? Miket szoktál viselni?
átlagos stílus, viszont teltebb vagyok, ugyhogy ruha kilőve. Sajnos most nincs pénzem ruhákra költeni, szűk a keret:)
van egy sötét farmer, egy világos csizmával viszont a csizma tök átlagos, lapos sarkú munkába járni tökéletes, na de buliba?
a felsőt még nem tudom....
Arra gondoltam hogy csak ékszerekkel dobnám fel...nyaklánc nagy karkötő, nagy gyűrű, a ruha viszont teljessen átlagos, munkás ruha....viszont elég lehangoló, főleg ez miatt ki fogok lógni a sorból, és már szarul érzem magam, lehet hogy le kellene mondani ez miatt?
még annyit hogy 1 db bulizós felsőm van....be kellene ruháznom másikra? jól néz ki, de már ciki hogy mindig abba megyek....
én is így gondolom, és soha nem hordok a méretemnél kisebb göncöket,mert igénytelen lenne, van egy felsőm egy ing viszont tényleg az hogy ez egy sima hétköznapi ruha csak.
Sálat azt nem akarom, de akkor veszek fel egy csomó ékszert és kész.
Csak félek hogy kilógok majd a sorból hogy hétköznapi ruhát veszek fel szilveszterre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!