Mit húzzak fel egy buliba, hogy dögös és sexy legyek?
Figyelt kérdés
Ti mit vennétek fel? Nagyon nőiesen öltözködöm amúgy és 17 éves lány vagyok, létszi adjatok már valami ötletet mit vegyek fel, hogy csábító legyek :)2012. nov. 26. 17:07
2/6 anonim válasza:
Azt írtad, hogy nőiesen öltözködsz amúgy is. Hát akkor legyél most is nőies! Vegyél fel mondjuk egy csinos szoknyát valami szép felsővel, harisnyával és cipővel v. csizmával.
Az egyberuha is tök jó lenne szerintem, de ahhoz azért talán már hideg van egy kicsit.
21/f
3/6 anonim válasza:
Ne legyél olcsó: ha a lábad kint van, a dekoltázsod ne legyen. Amúgy pedig olyan színt vegyél fel ami tutira jól áll és abból is a feltűnőbbet.
Mosolyogj nagyon sokat :)
4/6 anonim válasza:
bőrhatású leggings, tűsarkú
VAGY vmi merészebb ruha, és egyszerűbb de szép magassarkú csizma.
Az a lényeg h ne legyél túl kihívó, de felvehetsz merészebb ruhadarabokat.
5/6 anonim válasza:
Osztom az előttem író véleményét,a leggingset javasolnám.
6/6 ívy1 válasza:
Ez mindig nehéz kérdés.Többféle sexy ruha van,kinek mi jön be.Valakinek a szoknya,vagy egybe ruha,de ahogy a válaszokból lehet látni,vannak akiknek a cicanadrág. Persze sok múlik az alakodon is,hogy mi áll jól hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!