Ti egy buliba melyik színű ruhát húznátok fel, lila vagy fekete? KÉP LENT!
2012. nov. 25. 12:47
1/9 anonim válasza:
Jobban tetszik a lila nekem, de te kell eldontsd hogy melyik illik jobban jobban.
2/9 anonim válasza:
jesszus 6500..kínaiban kapsz ilyet 3000-ért:DD amúgy egyiket sem, mert tömegcucc, és mert egy alacsony lány nem vehet fel ilyet. de azért fekete, a lilában hülyén nézek ki.
3/9 anonim válasza:
Hányszor teszed még ki ezt a ruhát?
4/9 A kérdező kommentje:
Ez az első alkalom, mért?
2012. nov. 25. 12:57
5/9 anonim válasza:
Na ne, most keressem neked vissza a saját kérdésed?
6/9 A kérdező kommentje:
Azt nem én kérdeztem, hanem barátnőm :D Egyforma rucit akarunk a party-ra, de nekem annyira tetszik, mind a 2, hogy nem tudom eldönteni...de elnézést, hogy feltettem én is a kérdést....
2012. nov. 25. 13:02
7/9 anonim válasza:
én is pont ezt akartam írni. már nem tudom hanyadszor van ez kirakva, hasonló színvonalú oldalról. kicsit reklám gyanús. mondjuk engem még így sem győztél meg, nekem egyáltalán nem tetszenek ezek a cuccok. egy forintot nem adnék értük.
8/9 anonim válasza:
szerintem ez egyáltalán nem buliba való
9/9 anonim válasza:
Én nem húznék fel ilyet egy buliba :D inkább forrócsokizáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!