Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Buliba mit huzzak fel?

Buliba mit huzzak fel?

Figyelt kérdés

Felnőtesebben szeretnék kinézni...

A fehér csipő cső naci magassarkúval meg egy csinos felsővel jól fog kinézni!

Vagy inkább egy hoszitott felsönek kinéző valamit cicanacival...!

szerintetek ??

aug.20 15/L

2009. aug. 4. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

Egy helyesírási szótárt, az többet segítene:)

Nekem a fehér nadrágos variáció tetszik jobban, de nem magassarkúval, ahhoz még gyerek vagy.

2009. aug. 4. 22:16
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi hogy oda figyelsz a helyesírásomra,:) de szín ötös vagyok belőle,csak itt úgy vagyok hogy a "kutyát se érdekel":)

A magassarkú meg alap egy buliban,utcára soha se huznám,de ide muszáj sokkal csinosabb lesz tőle az ember , és nem szabadtéri rendezvényről van szó és amugy is kb. 156 cm vagyok szóval kell az erősítés:)

2009. aug. 4. 22:22
 3/9 A kérdező kommentje:
de aranyos vagy köszi a választ:)
2009. aug. 4. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is a fehér nadrágos változat lenne jobb, pl egy fekete, lila vagy ha szereted(én személy szerint utálom) rózsaszínű, szatén vagy részben szatén anyagból készült, esetleg flitteres, szexi és elegáns felső jól állna hozzá.

Arra figyelj, hogy ha fehér bugyit veszel alá, akkor az UV-lámpák miatt látszani fog a nadrágon keresztül is (legalábbis nagy rá az esély)

Jha és ne 10 centis legyen az a sarok, az már nem felnőttes lesz, hanem rib@ncos... (és 1 óránál tovább nehéz kibirni benne, pláne ha táncolsz)

Amúgy miért akar minden 15 éves felnőtt lenni? 5-6 év múlva úgyis rájöttök, hogy jó lenne még gyereknek lenni kicsit...

21/L

2009. aug. 4. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Első vagyok: Ezt soha nem értettem, hogyha valaki valamiből jó, akkor miért megy a csordaszellem után és csinál úgy, mintha bunkó és buta lenne hozzá... Sebaj, nem ez a lényeg...:)Én elsüllyednék a szégyentől, hogy ötös helyesíró létemre minden második szóban hiba van, de befejeztem a cseszegetést:)
2009. aug. 4. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem is alap egy buliba a magassarkú és még a 180 centimmel is azt veszek fel, mert sokkal kecsesebb benne egy nőnek a lába, de 15 évesen ez a magassarkú mondjuk 2-3 centi, nem több. A több az tényleg k---s ennyi idősen.
2009. aug. 4. 22:34
 7/9 A kérdező kommentje:

Szerintem is a fehér nacis dolgot választom!:)

Az uv lámpás dolgot is köszönöm ezt nem is tudtam:), mondjuk ez a veszély nem fenyeget mert falusi dologról van szó úgy hogy jó ha világítás lesz...:)

Felnőttesebb azért akarok lenni mert megvan hozzá adottságaim alakom mellem stb.. csak alacsony vagyok is úgy elég gagyin néz ki kicsit kislányos de mégsem szóval érted:)

Ja és még nagyon sokáig szeretnék fiatal lenni szóval erről nincs szó:)

Nem baj a cseszegetés,miattad helyesen írok akkor is ha nem nagyon érdekel ezen azon oldalon:)

És nem azért nem írtam helyesen mert "csorda szellemben" élek csak csupán azért is mert siettem:)

utolsónak nem tudom hány centis a magassarkúm de nem törpesarkú hanem azt hiszem 8-centis :)

Köszönöm a válaszokat:)

2009. aug. 4. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:

jajj szar.d már le hogy k.urvás vagy ilyesmi, én is felvettem annyi idősen, sőt még hamarabb is, úgy öltözöl ahogy jól esik, ha k.urvásan esne jól, akkor öltözz úgy, bár egy magassarkútól tudtommal senki se lesz az:)

Mind a 2 cucc jól állhat, vedd figyelembe azt hogy pl hideg lesz e este ahogy jössz haza, vagy hogy melyikbe érzed magad jobban:)

2009. aug. 13. 15:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h alap a magassarkú,és de kur vás leszel
2011. ápr. 6. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!